Grand Slam * Stats & News
Updated: 1 november 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Waar gaan de Sparta-Feyenoord spelers heen?
English

...Dino Anasagasti...
(© Foto: Henk Seppen)
ROTTERDAM - Toen besloten werd tot opheffing van de honkbal- en softbal-vereniging Sparta-Feyenoord betekende een en ander dat alle spelende leden vrij waren om naar een andere club te gaan. Eind augustus degradeerde Sparta-Feyenoord uit de Hoofdklasse na verlies van de best-of-five Promotie/Degradatie lay-Off tegen Mampaey The Hawks. In de daaropvolgende weken vonden verschillende besprekingen plaats over de toekomst van de club. Maar het werd al snel duidelijk dat de degradatie in combinatie met (grote) financiële problemen een te groot obstakel vormden. En zo werd op 23 oktober besloten tot opheffing van de historische clubcombinatie. Per 31 oktober heeft de vereniging het speelveld teruggegeven aan de Gemeente Rotterdam.

Op het moment is van slechts vier spelers bekend dat ze onderdak hebben gevonden bij een andere club, namelijk rechtshandige werper Elton Koeiman (The Hawks), rechtshandige werper Reynaldo Sarmiento Claro (Rotterdam Orioles), infielder Anthony Vrolijk (Twins) en outfielder Kevin van Nederpelt (Zwijndrecht).

De ervaren linkshander Gregory Gustina is dus momenteel nog zonder club, net als spelers als linkshander Jurandi Girigori, rechtshander Quinn Tramm en catcher Brian Raap.

Dino Anasagasti, die dit seizoen Hoofd coach was, zal in 2013 niet in één van de top-afdelingen actief zijn. Hij is van plan zijn kennis te delen met een adspirantenhonkbalteam van Jeka in zijn woonplaats Breda. ,,We hebben een moeilijk jaar achter de rug. Het doet nog steeds heel veel pijn'', zegt Anasagasti. ,,Ik wil even een jaar afstand nemen en iets anders doen, zoals met richten op de jeugd.''

...Reynaldo Sarmiento Claro, Anthony Vrolijk, Kevin van Nederpelt, Gregory Gustina...
(© Foto's: Henk Seppen)

(1 november)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.