Grand Slam * Stats & News
Updated: 3 juli 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Neptunus vs. Sparta-Feyenoord verregend
English
ROTTERDAM - De wedstrijd tussen DOOR Neptunus en Sparta-Feyenoord werd dinsdagavond gestaakt vanwege regen in de tweede helft van de tweede inning met een 9-0 voorsprong voor Neptunus. De wedstrijd is opnieuw vastgesteld voor woensdagavond.

Het duel tussen de twee ploegen was de opnieuw vastgesteld wedstrijd die aanvankelijk werd gespeeld op 5 april op het veld van Neptunus. Maar een paar dagen later werd dat duel ongeldig verklaard, omdat Adonis Kemp eerste honk coach was geweest terwijl hij een schorsing moest uitzitten van twee wedstrijden. De volgende dag informeerde Neptunus de Bond dat men een fout had gemaakt, dat Kemp coach was geweest en dat men hem in de komende twee wedstrijden aan de kant zou houden. Maar omdat Kemp ongerechtigd was om te coachen in het reeds gespeelde duel werd die ontmoeting (door Neptunus met 20-0 gewonnen) ongeldig verklaard. Bovendien kreeg Neptunus twee punten in mindering en werd besloten dat het duel moest worden overgespeeld op het veld van tegenstander Sparta-Feyenoord.

Neptunus ging tegen de beslissing in beroep, maar men moest tot zondagavond laat op antwoord wachten om te horen dat het was afgewezen. En dus moesten de ploegen vanavond aantreden.

Het leek er op dat Neptunus opnieuw op weg was naar een ruime zege, net als in de oorspronkelijke wedstrijd. In de eerste slagbeurt kwam Neptunus tot een rally van negen punten op starter Quinn Tramm, terwijl Neptunus-starter Tim Roodenburg de zes slagmensen die hij zag op rij uitschakelde. In de tweede helft van de tweede inning, met één uit en een loper op het eerste honk, werd het duel onderbroken vanwege regen. Een half uur later besloot de umpiring crew dat verder spelen geen optie was, omdat het veld onbespeelbaar was geworden.

De wedstrijd wordt nu woensdagavond gespeeld, maar in plaats van dat te doen op het veld van Sparta-Feyenoord wordt nu gespeeld in het stadion van Neptunus. RHP Tim Roodenburg zal weer starten voor Neptunus, maar de starter voor Sparta-Feyenoord is nog niet bekend.

Stand, Programma & Uitslagen

(3 juli)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.