Grand Slam * Stats & News
Updated: 5 juli 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Nederlands Team eert Greg Halman
English
HAARLEM - Het Nederlands Honkbal Team zal voormalig international Greg Halman eren tijdens de komende 26ste editie van de Haarlemse Honkbal Week.

Tijdens de persconferentie voor de Haarlemse Honkbal Week maakte Oranje's Manager Brian Farley bekend dat de ploeg een speciale patch op de mouw zal dragen met de initialen van Greg Halman. Hiermee eert de ploeg de outfielder, die vorig jaar november op trieste wijze overleed terwijl hij in Nederland voor het off-season na afloop van zijn profseizoen in de organisatie van de Seattle Mariners. In 2010 en 2011 speelde Halman voor de Mariners in de Major League en in beide jaren, in november, was hij één van de coaches tijdens de European Big League Tour van werper Rick van den Hurk, die momenteel uitkomt in het Triple-A team van de Pittsburgh Pirates.

Slechts twee weken na afloop van de Tour van vorig jaar overleed Greg Halman op slechts 24-jarige leeftijd.

De Haarlemse Honkbal Week begint op vrijdag 13 juli en wordt op zondag 22 juli afgesloten. Dit jaar wordt aan het evenement deelgenomen door Cuba, Japan, Puerto Rico, Taiwan, USA en uiteraard regerend wereldkampioen Nederland.

Op donderdag 12 juli speelt het Nederlands Team nog een oefenduel tegen Team USA op het veld van Amsterdam Pirates, vanaf 19:30 uur.

(5 juli)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.