Grand Slam * Stats & News
Updated: 7 juli 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Beslissing vierde plaats op laatste speeldag
English
HOOFDDORP / ROTTERDAM / BUSSUM / AMSTERDAM - Op zaterdag werden er drie ruime shutouts geboekt, terwijl de strijd om de vierde en laatste plek in de Play-Offs beslist zal worden op zondag, de laatste speeldag van de reguliere competitie.

Vaessen Pioniers won ruim met 15-0 vs. AamigoO ADO Lakers om op de vierde plaats te blijven, slechts twee punten voor op UVV, dat tot een 9-0 shutout kwam tegen Sparta-Feyenoord. UVV sloeg 19 honkslagen, waaronder vier van Austin Weymouth.

In Bussum stond DOOR Neptunus na één inning met 1-0 achter, leidde slechts met 4-3 na twee innings, maar sloeg toen toe en scoorde 20 punten van de vijfde tot en met zevende inning om met 24-3 te winnen. De 24 runs waren er maar vier tekort van de evenaring van het seizoensrecord dat in 1998 door HCAW werd gerealiseerd. Neptunus kwam tot 22 honkslagen, waarbij alle negen startende spelers mininmaal twee honkslagen sloegen. Rien Vernooij en Benjamin Dille sloegen bijna 'for-the-cycle', maar Vernooij miste een triple en Dille miste een single. De twee waren samen goed voor negen binnengeslagen punten.

Koploper L&D Amsterdam Pirates nam een 1-0 voorsprong in de eerste inning via een homerun van Wesley Connor, maar stond in de vijfde inning met 2-1 achter vs. Corendon Kinheim. Connor sloeg toen een 2-run homerun om Amsterdam naar een 3-2 zege te leiden. Met zijn twee homeruns nam Connor de eerste plaats over, want hij heeft er nu negen op zijn naam staan, één meer dan Bryan Engelhardt (Kinheim).

Later meer

Line Scores, Box Scores & Play-by-Play
Stand, Programma & Uitslagen

(7 juli)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.