Grand Slam * Stats & News
Updated: 9 juni 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Final Four eind september
English
AMSTERDAM - De tweedaagse European Cup Final Four zal plaatsvinden op 29 en 30 september op een nog nader te bepalen locatie. Vorige week kwalificeerde landskampioen L&D Amsterdam Pirates zich voor de Final Four door op de tweede plaats te eindigen in San Marino achter Fortitudo Bologna uit Italië. In Rotterdam plaatsten Caffè Danesi Nettuno (Italië) en Rouen Huskies (Frankrijk) zich.

De afgelopen dagen zijn er verschillende gesprekken geweest met de vier gekwalificeerde ploegen om tot de speeldata en de speellocatie te komen. En dat werd een lastige opdracht. Niet alleen vanwege de reguliere competities in de respectievelijke landen, maar we hebben uiteraard in september ook nog het Europees Honkbal Kampioenschap in Nederland, gevolgd door de World Baseball Classic Qualifier in Regensburg (Duitsland).

Uiteindelijk bepaalde de Europese Bond (CEB) dat 29 en 30 september de speeldata zijn voor het evenement. De ploegen hebben nu tot 20 juni de tijd aan te geven of zij de eindstrijd willen organiseren. Amsterdam Pirates heeft de CEB inmiddels al laten weten interesse te hebben om in september gastheer te zijn van de Final Four.

(9 juni)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.