Grand Slam * Stats & News
Updated: 12 juni 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Weer 2 teams uitgeschakeld voor Play-Offs
English
VLEUTEN / DEN HAAG - Dinsdagavond boekte Corendon Kinheim een 4-0 shutout tegen UVV 4-0 en won Sparta-Feyenoord met 6-5 vs. AamigoO ADO Lakers in twee inhaalwedstrijden. Door deze resultaten werden Mr. Cocker HCAW en ADO Lakers officiëel uitgeschakeld voor de Play-Offs. En dus is UVV de enige overgebleven ploeg die nog kans heeft de top-4 te bereiken.

In Vleuten kwam David Bergman tot zes strikeouts en stond slechts vier hits toe in acht innings, in de 4-0 zege van Kinheim bij UVV, van wie werpers Orlando Yntema en Derek Tarapacki samen twaalf keer drie slag gooiden. Slechts twee UVV-spelers bereikten het derde honk, terwijl de Kinheim-verdediging twee dubbelspelen draaide. Na zes lopers te hebben achtergelaten in de eerste drie slagbeurten, waaronder volle honken in de derde, opende Kinheim de score in de vierde toen Niels van Weert een honkslag sloeg en scoorde op een foute aangooi op een one-out force play-grounder van René Cremer. Drie runs volgden daarna in de zesde toen de UVV-verdediging nog eens twee fouten maakte.

In Den Haag nam ADO Lakers een 3-0 voorsprong door punten te scoren in de eerste, tweede en derde inning op een tweehonkslag en opofferingsslag van Rudy van Heydoorn en een honkslag van Gino Hersilia. Maar de wedstrijd begon om te draaien vanaf de vierde inning. In de vierde scoorde Sparta-Feyenoord tweemaal op een honkslag van Suri Betrian en een fout. Sparta-Feyenoord nam daarna een 6-3 voorsprong door viermaal te scoren in de vijfde inning. In die slagbeurt maakte ADO Lakers twee fouten, begin starter Ibrahim Redan een puntscorende schijn en sloegen Jarred Duin, Jochem Pronk en Kevin van Nederpelt RBI-singles. Hierna nam nieuwkomer Sylvester Martina het werpen over en stond nog maar twee honkslagen toe. Maar Sparta-Feyenoord en veteraan linkshander Gregory Gustina hielden de voorsprong vast. ADO Lakers wist de achterstand nog te verkleinen naar 6-5, maar stond voor de tweede keer met lege handen vs. Sparta-Feyenoord in een duel dat via de curfew-regel werd afgesloten. Een week geleden won Sparta-Feyenoord met 7-6 in een wedstrijd die werd afgesloten na zes innings (die meer dan drie uur duurden). Vandaag was de curfew op een paar minuten na bereikt toen de achtste en laatste inning begon, maar opnieuw kon het duel (dat dit keer bijna 3 1/2 uur duurde) niet volledig worden uitgespeeld.

Line Scores, Box Scores & Play-by-Play
Stand, Programma & Uitslagen

(12 juni)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.