Grand Slam * Stats & News
Updated: 21 mei 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Gershwin Hernandez leidt Sparta-Feyenoord dinsdagavond
English
ROTTERDAM - Gershwin Hernandez zal het team van Sparta-Feyenoord dinsdagavond als interim Hoofd Coach leiden in de inhaalwedstrijd tegen Mr. Cocker HCAW in Bussum.
...Gershwin Hernandez...
(© Foto: Henk Seppen)
Hernandez neemt de taak over van Dino Anasagasti, die na afloop van de wedstrijd op zondag stopte.

...Dino Anasagasti...
(© Foto: Henk Seppen)
Vorige week kondigde Anasagasti zijn vertrek al aan en liet weten na het weekeinde te stoppen als het seizoen halverwege is. Anasagasti onderstreepte dat zijn beslissing niets heeft te maken met het team of de spelers. ,,Ze werken erg hard'', stelde Anasagasti, die toevoegde dat zijn besluit meer heeft te maken met het randgebeuren rondom de ploeg. ,,Ik heb mijn toppunt bereikt'', aldus Anasagasti.

Assistent Coach Gershwin Hernandez kondigde ook zijn vertrek aan, maar valt dinsdagavond nog in als Hoofd Coach. De coach-situatie wordt dinsdag en woensdag verder besproken binnen de Rotterdamse club om tot een oplossing te komen voor de komende 3-game series in drie dagen vs. DOOR Neptunus, die donderdagavond begint.

Ook werd bericht dat een aantal spelers van plan is hun uniform in te leveren, maar met hen wordt nog gesproken. Indien nodig wordt de ploeg aangevuld met spelers vanuit het Rookie Team van de club.

Op het moment staat Sparta-Feyenoord op de laatste plaats in de Hoofdklasse met een 1-17 'record'. De ploeg won alleen op 6 mei toen Corendon Kinheim met 6-1 werd verslagen.

Rechtshander Quinn Tramm zal dinsdagavond waarschijnlijk de startende werper zijn tegen HCAW.

(21 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.