Grand Slam * Stats & News
Updated: 23 mei 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Marwin Kleinmoedig coacht Sparta-Feyenoord donderdag; 2 spelers gestopt
English
ROTTERDAM - Marwin Kleinmoedig zal het team van Sparta-Feyenoord donderdagavond coachen in de opener van de 3-game series tegen DOOR Neptunus. Kleinmoedig neemt de taak over van Gershwin Hernandez, die dinsdag waarnam als interim Hoofd Coach, nadat Dino Anasagasti na afloop van de wedstrijd op zondag stopte.

...Marwin Kleinmoedig...
Kleinmoedig wordt mogelijk na donderdag de nieuwe Hoofd Coach, maar dat kon woensdag nog niet worden bevestigd. Wel is bekend dat Kleinmoedig donderdag de enige coach van het team zal zijn.

Bevestigd is wel dat catcher Brian Raap en infielder Siegert Flaneur hun pak hebben ingeleverd en dus niet meer in actie zullen komen voor Sparta-Feyenoord. Woensdagavond en donderdag volgen meer besprekingen, waaronder een team-meeting. Afgelopen dinsdagavond waren drie spelers vanuit het Rookie Team toegevoegd voor het duel bij Mr. Cocker HCAW, terwijl Kleinmoedig zelf ook speelde en één van de drie honkslagen van Sparta-Feyenoord sloeg. Aanvankelijk zou Kleinmoedig in Bussum alleen maar toekijken ter voorbereiding op het duel van donderdag.

Dit seizoen is Kleinmoedig coach van het Rookie Team van Sparta-Feyenoord, dat momenteel de laatste plaats inneemt met een 1-11 'record'.

Kleinmoedig heeft Hoofdklasse-ervaring als speler, want hij kwam kort in de hoogste afdeling uit voor Sparta-Feyenoord voor wie hij tussen 2001 en 2006 uitkwam in 45 competitiewedstrijden.

Op het moment staat Sparta-Feyenoord op de laatste plaats in de Hoofdklasse met een 1-18 'record'. De ploeg won alleen op 6 mei toen Corendon Kinheim met 6-1 werd verslagen.

(23 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.