Grand Slam * Stats & News
Updated: 24 mei 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Strikeout-mijlpaal Cordemans; Ruime zege Pioniers
English
AMSTERDAM / HAARLEM / ROTTERDAM / BUSSUM - De ervaren werper Rob Cordemans van L&D Amsterdam Pirates schakelde donderdagavond voor de 1600e keer in zijn loopbaan een slagman met drie slag uit om de derde werper in de geschiedenis te worden die deze mijlpaal bereikt. Voor het eerst dit seizoen had Cordemans een no-decision, want het duel tegen UVV eindigde in een 2-2 gelijkspel. Na negen puntloze innings scoorden beide ploegen tweemaal in de 10e inning, maar de wedstrijd werd daaran gestopt vanwege de curfew-regel. Het gelijke spel maakte een einde aan twee winning streaks, want Pirates had elfmaal op rij gewonnen en UVV zeven keer. 'For the record': Cordemans' 1600ste drie slag-slachtoffer was Jeff Delfina in de achtste inning, die missloeg op de 104e worp van Cordemans.

Vaessen Pioniers stond met 3-1 achter toen de achtste inning begon, scoorde tweemaal om langszij te komen en kwam toen tot een rally van zeven punten in de 10e inning om met 10-3 te winnen en Kinheim de vierde nederlaag op rij toe te dienen.

Sparta-Feyenoord stond onder leiding van de derde Hoofd Coach in vijf dagen, maar het resultaat was hetzelfde, want de ploeg verloor met 12-0 van DOOR Neptunus en heeft nu een 8-game losing streak.

Mr. Cocker HCAW won met 13-3 vs. AamigoO ADO Lakers en speelde zes innings, want het duel werd bijna een half uur onderbroken vanwege de laagstaande zon. Met het verlies verlengde ADO hun losing streak naar 16 wedstrijden.

De complete verslagen volgen later

Line Scores, Box Scores & Play-by-Play
Stand, Programma & Uitslagen

(24 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.