Grand Slam * Stats & News
Updated: 27 september 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Klaver keert terug als Hoofd Coach bij Pioniers
English
Robert Klaver heeft bevestigd dat hij volgend seizoen zal terugkeren als Hoofd Coach van Vaessen Pioniers. Ook de overige leden van Klaver's coachingstaf keren terug. Dit seizoen plaatste Pioniers zich als laatste ploeg voor de play-offs door op de vierde plaats te eindigen met een 26-15-1 'record'.


...Robert Klaver...
(© Foto: Henk Seppen)
Het wordt Klaver's derde seizoen als Hoofd Coach in zijn tweede termijn bij de Hoofddorpers waar hij voor het seizoen 2011 terugkeerde. Eerder leidde hij de ploeg op Hoofdklasse-niveau vier seizoenen van 2002-2005. Tussendoor was hij ook de Hoofd Coach in één Hoofdklasse-seizoen van RCH (2008). Overall wordt volgend jaar het achtste seizoen van Klaver als Hoofd Coach in de Hoofdklasse. In zijn voorgaande zeven seizoenen is Klaver's 'record' 163-117 plus tien wedstrijden die in een gelijkspel eindigden. Dit betekent dat Klaver volgend seizoen zijn 300e wedstrijd als Hoofd Coach zal leiden.

In de staf van Klaver keren terug 1B Coach Peter Barentsen, 3B Coach Theo Geerman en Pitching Coach Dave Draijer. Barentsen is sinds 2003 bij de ploeg, terwijl Geerman in juli 2005 werd toegevoegd. Draijer heeft net zijn tweede seizoen in de coachingstaf achter de rug nadat hij zijn pitchingloopbaan had afgesloten.

Eerder maakten L&D Amsterdam Pirates, DOOR Neptunus, Mr. Cocker HCAW, UVV en Corendon Kinheim allen wijzigingen of toevoegingen in hun coachingstaf bekend, waarvan er vier in 2013 onder leiding zullen staan van een nieuwe Hoofd Coach.

(27 september)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.