Grand Slam * Stats & News
Updated: 31 augustus 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


The Hawks komt langszij; 5e duel wordt beslissend
English
CAPELLE a/d IJSSEL - The Hawks kwam vrijdagavond tot een 2-0 shutout tegen Sparta-Feyenoord en zette daarmee de vijfde en beslissende wedstrijd in de Promotie/Degradatie Play-Off, die zaterdag in Rotterdam wordt gespeeld.

Op het complex van Euro Stars hield de pitching van The Hawks Sparta-Feyenoord op slechts twee honkslagen, nadat het duel een half uur later was begonnen vanwege regen. Pitcher Enoch Deaton gooide het hele duel, kwam tot negen strikeouts en gaf twee vrije lopen weg. Hij stond zijn eerste honkslag toe in de vijfde inning toen Reangelo Castillo opende met een honkslag, maar die ging uit bij een steelpoging. In de achtste opende Churandy La Cruz met een tweehonkslag, goed voor de tweede honkslag en hij werd daarmee de tweede (en laatste) speler van Sparta-Feyenoord die in dit duel het tweede honk bereikte.

The Hawks moest het opnemen tegen de ervaren werper Elton Koeiman, maar was vanaf het begin productief. Na twee lopers te hebben achtergelaten in de eerste inning opende de thuisploeg de score in de tweede slagbeurt. Berry van Donselaar sloeg toen een tweehonkslag met één uit, schoof op na een honkslag van Thomas Soederhuijsen en scoorde toen de laatste gedwongen uitging op een klap van Joris Naber.

The Hawks verdubbelde de voorsprong in de vijfde inning. Met één uit bereikte Joris Naber het honk na een fout, schoof op na een stootslag-honkslag en een nieuwe fout en scoorde het tweede punt na een honkslag van Steven Wharwood. Maar The Hawks liet in deze beurt ook de honken vol achter. Het deerde de ploeg niet, want Deaton gooide een prima wedstrijd en hield de shutout vast.

(31 augustus)

Standen, Uitslagen & Programma


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.