Grand Slam * Stats & News
Updated: 31 oktober 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


ADO Lakers breidt selectie uit
English
DEN HAAG - AamigoO ADO Lakers wil ook in 2013 weer met eigen jeugd het veld op, zo begint een persbericht dat de club woensdagavond 31 oktober verspreidde. Toegevoegd werd ,,ADO Lakers houdt vast aan de ingezette lijn van 2012 en wil ook in 2013 haar eigen jeugd een kans geven om in de Hoofdklasse uit te komen. Om die reden is de basisselectie groter dan dit jaar. In maart wordt de selectie bekend die de competitie ingaat.''

ADO Lakers voegde vier spelers aan het roster toe, namelijk pitcher Timo van Ancum (UVV), DJ Cleofa, Koen Huijgens (beiden Sparta-Feyenoord) en Evan Simons (DOOR Tridents).


...Evan Porter...
(© Foto: Henk Seppen)
Pitcher Thomas Macy, infielder Evan Porter (beiden terug naar de States), catcher/outfielder Remco Seitzinger (Blue Birds), catcher Rudy Van Heydoorn (DOOR Neptunus) en infielder Kevin Nieveld (Mr. Cocker HCAW) keren volgend jaar niet terug in Den Haag.

Macy was dit seizoen 3-9 met een 4.50 ERA en had 97 strikeouts in 88 innings. Porter sloeg .266 (vierde van de ploeg), scoorde 16 punten en had 16 RBI's en voerde het team aan met 15 tweehonkslagen. Seitzinger sloeg .143 met vijf gescoorde en vijf binnengeslagen punten. Van Heydoorn was de derde beste slagman van de ploeg met .271, scoorde 16 punten, had 26 RBI's (tweede van het team) en sloeg met vijf de meeste homeruns.

Dave Daniels keert terug als Hoofd Coach, maar krijgt een nieuwe assistent. Aldric Dunlop, die vorig seizoen Hoofd Coach was en dit jaar Daniels assisteerde, wordt Hoofd Coach van Storks.

(31 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.