Grand Slam * Stats & News
Updated: 2 oktober 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Wladimir Balentien mist wedstrijd wegens blessure
English
TOKYO (Japan) - Wladimir Balentien heeft de wedstrijd van vanavond (woensdag 2 oktober) tegen Yomiuri Giants aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure.

Balentien stond aanvankelijk in de startende line-up als linksvelder voor Yakult Swallows, maar zijn naam werd geschrapt na afloop van de voorbereidingen op de wedstrijd. De powerhitter klaagde over pijn in zijn linker Achillespees en keek daarom vandaag vanuit de dug-out toe. Er is niet bekend gemaakt of Balentien meer wedstrijden zal missen. De Swallows hebben nog vier wedstrijden op het programma staan in de reguliere competitie.

De Swallows wonnen met 1-0 van de Giants, de koploper in de Central League. In het Tokyo Dome, het stadion van de Giants, werd het enige punt gescoord in de vijfde inning toen tweede honkman Tetsuto Yamada homerde.

Balentien is momenteel de beste slagman in de Central League met een .332 slaggemiddelde. Vorige maand brak hij het 'single-season homerun-record' en afgelopen maandag sloeg hij zijn 59e homerun van het seizoen. Hij staat op de tweede plaats met 128 binnengeslagen punten en volgt Tony Blanco, die er 134 heeft. Blanco is ook de tweede beste slagman met .330 en heeft 40 homeruns op zijn naam staan. Blanco en zijn ploeg Yokohama Bay Stars hadden vanavond geen wedstrijd op de agenda staan.

Afgelopen vrijdag, 27 september, werd Balentien gehuldigd door de Koninklijke Nedelandse Baseball en Softball Bond voor zijn prestatie van dit seizoen.

(2 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.