Grand Slam * Stats & News
Updated: 4 november 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Jurickson Profar helpt Licey aan 10e overwinning
English
SANTIAGO DE LOS CABALLEROS (Dominicaanse Republiek) - Jurickson Profar scoorde wat het winnende punt zou zijn in de 10e inning in een 2-1 overwinning voor Tigres del Licey vs. koploper Aguilas Cibaeñas op maandagavond (4 november).

Aguilas opende de score in de derde inning toen Juan Perez begon met een tweehonkslag en daarna scoorde op een honkslag van Wilin Rosario.

In de zevende kwam Licey langszij toen Jorday Valdespin begon met een honkslag en die schoof op na een wilde worp en een vangbal, waarna hij scoorde op een honkslag van Dee Gordon.

Jurickson Profar, die tweede slagman en korte stop was voor Licey sloeg 0-uit-4 toen hij aan slag kwam in de tiende inning. Hij begon de slagbeurt met een infield-hit naar tweede honkman Rafael Ynoa en schoof op naar het tweede honk toen Ynoa een foute aangooi maakte. Even later bereikte Profar het derde honk toen volgende slagman Yamaico Navarro een vangbal sloeg. Een opzettelijke vrije loop voor Tony Pena volgde, maar daarna scoorde Profar toen Sean Halton een 'force play-grounder' sloeg om Licey op een 2-1 voorsprong te zetten.

In de 2e13 bereikte de eerste slagman het honk na een fout, maar ging toen uit na een pick-off, waarna twee grounders volgden om het duel af te sluiten.

Met de winst werd Licey de eerste ploeg in de Dominicaanse Winter League die een tiende overwinning boekte dit seizoen. Licey staat op de tweede plaats met een 10-4 'record' en volgt Aguilas, dat op 9-2 staat.

In maart speelde Profar met het Nederlands Honkbal Team in de halve finale van de World Baseball Classic in San Francisco.

(4 november)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.