Grand Slam * Stats & News
Updated: 10 oktober 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Detroit shuts out Oakland en bereikt ALCS
English
OAKLAND, California (USA) - Detroit Tigers kwam donderdagavond (10 oktober) tot een 3-0 shutout-zege tegen Oakland Athletics om de American League Division Series met 3-2 te winnen en zich als tweede te plaatsen voor de American League Championship Series. Detroit opent de best-of-seven ALCS tegen Boston Red Sox aanstaande zaterdag in Boston. Detroit bereikt voor het derde jaar op rij de ALCS.

Detroit opende de score met twee runs in de vierde inning op starter Sonny Gray. Met één uit sloeg Torii Hunter een honkslag en scoorde toen Miguel Cabrera volgde met een homerun. Hierna kregen de Tigers de honken vol met twee uit toen Victor Martinez en Jhonny Peralta een honkslag sloegen en Alex AVila vier wijd kreeg. Maar de drie lopers bleven achter toen Omar Infante een grounder sloeg.

Detroit voegde het derde punt toe in de zesde inning. Martinez en Peralta openden met honkslagen, waarna Gray werd opgevolgd door Dan Otero. Peralta ging hierna gedwongen uit op een grounder van Avila en dat bracht Martinez naar het derde honk. Hierna sloeg ook Infante een 'force play-grounder', waardoor Avila werd uitgeschakeld, maar Martinez scoorde hierop het derde punt.

Detroit-starter Justin Verlander domineerde en schakelde de eerste 16 slagmensen op rij uit, voordat hij met één uit vier wijd gooide op Josh Reddick in de zesde inning, maar hierna volgden twee vangballen. Verlander's No-Hitter eindigde met twee uit in de zevende inning toen Yoenis Cespedes een honkslag sloeg. Verlander sloot de beurt vervolgens af met een strikeout.

In de achtste inning stond Verlander zijn tweede honkslag toe, een klap van Reddick met twee uit, maar de heuveltroef volgde opnieuw met een 'inning-ending strikeout'.

In de negende inning nam Joaquin Benoit het werpen over van Verlander. Met twee uit kreeg hij een tweehonkslag tegen van Jed Lowrie, waarna hij Cespedes met een worp raakte. maar het duel eindigde toen Seth Smith een vangbal sloeg.

(10 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.