Grand Slam * Stats & News
Updated: 11 oktober 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Markwell's team wint tweede duel
English
CARACAS (Venezuela) - Leones del Caracas, de ploeg van de Nederlandse werper Diegomar Markwell in de Liga Venezolana de Béisbol Profesional, heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. Vrijdagavond wonnen de Leones met 9-7 vs. Bravos de Margarita, waarvan vrijdag met 8-1 werd gewonnen.

Het was een wedstrijd met veel punten en honkslagen. Behalve samen 16 punten te hebben gescoord sloegen beide ploegen ook 12 honkslagen. De aanval van de Leones werd aangevoerd door Danny Dorn, die 3-uit-4 sloeg, tweemaal scoorde en drie binnengeslagen punten had. Dorn sloeg ook een 2-run homerun in de zevende inning, die de voorsprong voor de ploeg opvoerde naar 9-5. Toen de inning begon stond Caracas slechts met 6-5 voor, waarna een honkslag van Jesus Aguilar de stand op 7-5 bracht gevolgd door Dorn's homerun. Gregorio Petit homerde ook voor de Leones in de zesde inning.

De voorsprong werd opnieuw bedreigd in de eerste helft van de negende inning toen de Bravos tweemaal scoorden met twee uit, maar een pop-fly maakte toen een einde aan de wedstrijd.

Diegomar Markwell kwam nog niet in actie, maar zijn debuut in de Venezolaanse profcompetitie lijkt wel dichterbij te komen. Vanavond gebruikte Caracas negen verschillende werpers in de wedstrijd. Eén van hen gooide ook in het duel van donderdag toen vier werpers werden ingezet. En zo heeft Caracas nu 12 verschillende werpers gebruikt in de twee gespeelde wedstrijden. De ploeg heeft 23 (!) werpers op het roster staan, waaronder Markwell.

(11 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.