Grand Slam * Stats & News
Updated: 12 november 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Van den Hurk, Jones niet in Asia Series
English
TAICHUNG (Taiwan) - Nederlandse werper Rick van den Hurk en outfielder Andruw Jones zullen niet deelnemen aan de Asian Series, die vrijdag begint in Taiwan.

Van den Hurk en Jones speelden beiden in hun eerste seizoen in Azië en waren beiden succesvol. Met Samsung Lions won Van den Hurk de kampioenstitel in Zuid-Korea, terwijl Jones uitkwam voor Tohoku Rakuten Golden Eagles, met wie hij kampioen werd in Japan. Als winnaars van hun profcompetitie plaatsen de Lions en Golden Eagles zich voor de Asia Series. Daar krijgen ze gezelschap van Uni-President 7-Eleven Lions, de profkampioen in Taiwan, plus de Taiwanese runner-up EDA Rhinos, Canberra Cavalry, de kampioen van het 2012-2013 seizoen in Australië, en Unipol Fortitudo Bologna, de vertegenwoordiger van Europa als winnaar van de European Champions' Cup eerder dit jaar.

Van den Hurk en Jones hebben beiden andere verplichtingen. De rosters van de Lions en Golden Eagles werden de afgelopen dagen officiëel bekend gemaakt. De Golden Eagles hebben een aantal van hun jongere spelers in de ploeg opgenomen voor het evenement.

Vrijdag openen de Lions het toernooi tegen Bologna, terwijl de Golden Eagles 's avonds de Rhinos de ontmoeten.

(12 november)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.