Grand Slam * Stats & News
Updated: 14 oktober 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Marines winnen en gaan naar 2e Ronde Play-Offs
English
TOKOROZAWA (Japan) - Chiba Lotte Marines won vandaag (maandag 14 oktober) met 4-1 vs. Seibu Lions om de best-of-three Eerste Ronde van de Pacific League Climax Series met 2-1 te winnen en zich te plaatsen voor de Tweede Ronde. Voor de Marines is dit de eerste trip naar de volgende ronde sinds 2010.

De Marines ontmoeten nu Tohoku Rakuten Golden Eagles in een 6-game series, die donderdag begint in Sendai. De Golden Eagles, het team van de Nederlandse speler Andruw Jones, begint de reeks met één overwinning, omdat het in de reguliere competitie op de eerste plaats eindigde in de Pacific League.

Na vier puntloze innings openden de Marines de score in de vijfde inning toen Daichi Suzuki de slagbeurt begon met een homerun. De Marines voegden een punt toe in de zesde inning, opnieuw via een lead-off homerun. Dit keer sloeg Tadahito Iguchi de bal over de omheining.

De Lions pakten een punt terug in de 2e6 toen Yasuyuki Kataoka begon met een tweehonkslag, opschoof na een honkslag van Takumi Kuriyama en scoorde op een opofferingsslag van Hideto Asamura. Een dubbelspel sloot de inning hierna af.

De Marines voegden twee 'insurance runs' toe in de achtste inning. Lead-off hitter Yoshifumi Okada werd geraakt door een worp, waarna Toshiaki Imae vier wijd kreeg met één uit. Hierna volgde Katsuya Kakunaka met een driehonkslag die beide lopers binnenbracht en de stand opvoerde naar 4-1.

(14 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.