Grand Slam * Stats & News
Updated: 14 november 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Dickerson, Bernadina ook in European Big League Tour
English
ROTTERDAM - De Amerikaanse outfielder Chris Dickerson en de Nederlandse outfielder Roger Bernadina nemen dit jaar ook deel aan de European Big League Tour, die zaterdag van start gaat in Rotterdam. De Tour gaat later in de week verder in de Franse hoofdstad Parijs.


...Chris Dickerson (links) en Roger Bernadina (rechts) met...
...Rick van den Hurk tijdens de Tour van vorig jaar...
...Alle drie zullen dit jaar een ander uniform dragen...
(© Foto: Henk Seppen)
Eerder was al bekend gemaakt dat outfielder Curtis Granderson van de New York Yankees naar Europa komt om deel te nemen aan de vierde editie van de Tour, die wordt georganiseerd door werper Rick van den Hurk.

Dickerson en Bernadina namen vorig jaar ook deel aan de Big League Tour.

Vorig kwam Chris Dickerson naar Rotterdam als speler van de New York Yankees, dit jaar zal hij het uniform dragen van de Baltimore Orioles. In januari van dit jaar werd Dickerson released door de Yankees, waarna hij twee weken later tekende bij de Orioles. Dit seizoen speelde Dickerson in 56 wedstrijden voor de Orioles en sloeg .238 (25-uit-105) met vijf tweehonkslagen en vier homeruns. Hij scoorde 17 punten en sloeg er 13 binnen. Hij kwam ook uit in 27 wedstrijden voor de Norfolk Tides, het Triple-A team van de Orioles en sloeg daarin .243. Dickerson werd op 1 november Free Agent.

Roger Bernadina begon het seizoen bij de Washington Nationals waar hij in 85 wedstrijden speelde. 'The Shark' sloeg .178 (27-uit-152) met zes tweehonkslagen, één driehonkslag en twee homeruns, scoorde 18 punten en sloeg er zes binnen. Op 19 augustus werd Bernadina released door de Nationals, maar twee dagen later werd hij gecontracteerd door de Philadelphia Phillies. In het restant van het seizoen speelde de outfielder in 27 wedstrijden voor de Phillies, sloeg .187 met 14 honkslagen, waaronder vier tweehonkslagen, één driehonkslag en twee homeruns, sloeg vijf punten binnen en scoorde er acht. Bernadina werd op 17 oktober Free Agent.

(14 november)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.