Grand Slam * Stats & News
Updated: 14 november 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Diegomar Markwell weer in actie in Venezuela
English
CARACAS (Venezuela) - Oranje-werper Diegomar Markwell is sinds dinsdag weer terug op het roster van Leones del Caracas in de Liga Venezolana de Béisbol Profesional. Dezelfde dag keerde hij ook weer terug op de heuvel en hij vervolgens ook op woensdag.

Eind oktober werd Markwell tijdelijk van het roster gehaald in een administratieve transfer. Een speler kan een week (of langer) van het roster worden gehaald om de club zo de kans te geven andere spelers te bekijken. De planning was dat Markwell twee weken van het roster zou zijn en weer zou terugkeren op 9 november. Maar hij keerde uiteindelijk een paar dagen later weer terug in actie.

Dinsdag verloor Caracas met 9-1 op eigen veld vs. Cardenales de Lara. Markwell gooide de negende inning voor Caracas. De linkshander kreeg drie slagmensen tegenover zich, waarvan hij er één uitschakelde met drie slag.

Woensdag won Caracas met 7-6 in 10 innings vs. Lara. Met de stand op 2-2 scoorden beide ploegen tweemaal in de zevende inning. In de 1e10 scoorde Lara twee punten om een 6-4 voorsprong te nemen, maar in de 2e10 scoorde Caracas drie punten om het duel te winnen op een walk-off single van Jesus Aguilar. Woensdag nam Markwell de pitching in de eerste helft van de vierde inning over met een 2-1 voorsprong voor Caracas. Markwell verving starter Tiago Da Silva en zorgde voor drie nullen op rij in de vierde inning. In de volgende slagbeurt kreeg Markwell een lead-off single tegen van Robert Perez, maar die werd even later op het eerste honk uitgeschakeld via een pick-off, waarna de volgende twee slagmensen werden uitgeschakeld. In de zesde kreeg Markwell een lead-off double tegen van Joe Thurston, die opschoof na een grounder en het gelijkmakende punt scoorde op een honkslag van Luis Jimenez. Nadat Markwell de volgende slagman met drie slag uitschakelde werd hij vervangen.

(14 november)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.