Grand Slam * Stats & News
Updated: 15 oktober 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


St. Louis verslaat Los Angeles voor 3-1 voorsprong in NLCS
English
LOS ANGELES, California (USA) - St. Louis Cardinals werd met 8-6 'outhit', maar won met 4-2 vs. Los Angeles Dodgers op dinsdagavond (15 oktober) om een 3-1 voorsprong te nemen in de best-of-seven National League Championship Series. Game 5 wordt woensdag gespeeld.

De Cardinals scoorden drie punten in de derde inning op starter Ricky Nelasco. Daniel Descalso opende met een honkslag, schoof op na een opofferingsstootslag van werper Lance Lynn en scoorde toen Matt Carpenter volgde met een tweehonkslag. Nadat volgende slagman Carlos Beltran een grounder had geslagen homerde Matt Holliday om de stand op 3-0 te brengen.

De Dodgers verkleinden de achterstand naar 3-2 door tweemaal te scoren in de tweede helft van de vierde inning op Lance Lynn. Adrian Gonzalez begon met een tweehonkslag en Andre Ethier kreeg vier wijd, waarna Yasiel Puig Gonzalez binnenbracht met een honkslag. Na een vangbal sloeg ook A.J. Ellis een honkslag om er 3-2 van te maken, maar hierna sloeg pinch-hitter Skip Schumaker in een dubbelspel om de inning af te sluiten.

St. Louis voegde een 'insurance run' toe in de zevende inning. J.J. Howell werd de derde werper voor de Dodgers en begon met een strikeout. Maar hierna moest hij een homerun incasseren van pinch-hitter Shane Robinson die de voorsprong opvoerde naar 4-2.

(15 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.