Grand Slam * Stats & News
Updated: 15 oktober 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Tweede optreden Markwell voor Caracas
English
CARACAS (Venezuela) - Drie dagen na zijn debuut in de Liga Venezolana de Béisbol Profesional maakte Oranje-werper Diegomar Markwell zijn tweede optreden op de heuvel voor Leones del Caracas. Dit keer werd hij ingezet als closer.

Afgelopen zaterdag nam Markwell de pitching over in de eerste inning met een 5-0 acherstand voor zijn ploeg vs. Tigres de Aragua. Markwell had een goed optreden, stond geen punten toe, maar de Leones verloren met 9-8.

Op zondag verloren de Leones met 6-2 bij Tiburones de La Guaira, waarna er voor maandag geen wedstrijd op het programma stond. Vanavond (dinsdag 15 oktober) keerden de Leones weer terug op eigen veld en speelden vs. Caribes de Anzoategui.

Caracas nam een 3-0 voorsprong in de tweede inning toen Daniel Mayora met één uit een 3-run homerun sloeg. Maar in de 1e4 bracht Anzoategui in evenwicht toen Cory Aldridge met twee uit eveneens een 3-run homerun sloeg.

In de 2e4 hernam Caracas de leiding toen Carlos Rivero een one-out homerun sloeg, maar de ploeg liet ook een loper op het tweede honk achter.

Anzoategui trok de stand weer gelijk door te scoren in de 1e6 op een RBI-double van Luis Nunez. De ploeg nam vervolgens een 5-4 voorsprong in de volgende slagbeurt, dankzij een honkslag met volle honken van Gustavo Molina met nul uit. Caracas draaide vervolgens een 3-2-3 dubbelspel, gevolgd door een inning-afsluitende line drive, waardoor meer tegenpunten werden voorkomen.

In de 2e8 kwam Caracas langszij en maakte er een 5-5 stand van. Met lopers op het eerste en derde honk zorgde een 'force play-grounder' van Danny Dorn voor het gelijkmakende punt, maar een dubbelspel maakte een einde aan de inning.

Anzoategui besliste het duel hierna in de eerste helft van de negende inning. Met éen uit sloeg Carlos Duran een tweehonkslag en bereikte het derde honk na een grounder van Gustavo Molina. Hierna werd Diegomar Markwell ingebracht als vervanger van José Ascanio en werd de tiende werper van de avond voor Caracas. Met Duran op het derde honk gooide Markwell vier wijd op Niuman Romero. Hierna, met Gorkys Hernandez aan slag voor Anzoategui werd schijn geconstateerd bij Markwell en dus kreeg Duran de thuisplaat toegewezen, waardoor de Caribes een 6-5 voorsprong nam. Markwell sloot de inning even later af met drie slag voor Hernandez.

In de 2e9 kreeg Caracas de honken vol met één uit, maar verzuimde te scoren. Met één uit sloeg Gregorio Petit een honkslag en volgde pinch-hitter Raul Padron met een tweehonkslag. Hierna kreeg pinch-hitter Steve Susdorf opzettelijk vier wijd om een gedwongen loop te creëren. Werper Jean Toledo (de achtste pitcher voor Caribes) gooide vervolgens drie slag op Bobby Abreu, waarna het duel ten einde kwam toen een grounder van volgende slagman Chad Huffman eindigde in een gedwongen nul op het tweede honk.

(15 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.