Grand Slam * Stats & News
Updated: 16 oktober 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Bears beginnen 2e Ronde Zuid-Koreaanse Play-Offs met winst
English
SEOEL (Zuid-Korea) - Doosan Bears is de best-of-five Tweede Play-Off Ronde van de Korea Baseball Organization vs. LG Twins begonnen met een 4-2 overwinning op woensdagavond (16 oktober). De hele reeks wordt gespeeld in Jamsil Stadium in Seoel, want dat is het thuisstadion voor beide teams.

De Bears, die een 2-0 achterstand omdraaiden in een 3-2 serieswinst in de Eerste Ronde vs. Nexen Heroes openden score in de eerste inning. Jong-wook Lee begon met een driehonkslag en scoorde het eerste punt toen Hyun-soo Kim volgde met een honkslag. Met lopers op het eerste en derde honk sloeg Jun-seok Choi een grounder naar derde honkman Seong-hoon Jeong, die de bal hoog over de catcher gooide, resulterend in het tweede punt voor de Bears.

Twins sloot de reguliere competitie af met de tweede plaats en plaatste zich daardoor automatisch voor de Tweede Ronde, maar hadden sinds 5 oktober niet meer gespeeld. In de tweede helft van de eerste inning brachten de Twins de stand onmiddellijk weer in balans. Yong-taik Park opende met een honkslag en scoorde toen Byung-Kyu Lee homerde op de eerste worp die hij zag van starter Kyung-eun Noh. In de volgende 4 2/3 innings hield Noh de Twins hitloos.

De Bears braken hierna de 2-2 stand in de eerste helft van de zevende inning. Jong-wook Lee begon met een honkslag en schoof op naar het derde honk na een opofferingsstootslag en een grounder. Met twee uit sloeg Jun-seok Choi een grounder richting derde honk (net zoals hij dat in de eerste inning deed), maar dit keer grabbelde Jeong, voordat hij de bal naar het eerste honk gooide. Choi bereikte het honk op tijd en Lee kon het leidende punt scoren.

De Bears voegden een 'insurance run' toe in de eerste helft van de negende inning via een honkslag van Su-bin Jeong.

(16 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.