Grand Slam * Stats & News
Updated: 17 oktober 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Kalian Sams homert Guasave naar winst
English
GUASAVE (Mexico) - In zijn derde wedstrijd voor Algodoneros de Guasave speelde de Nederlandse outfielder Kalian Sams een hoofdrol voor zijn nieuwe ploeg op donderdagavond (17 oktober). Sams sloeg een 3-run homerun en een solo-homerun, die Guasave aan een 7-1 zege hielp vs. Venados de Mazatlan.

In zijn eerste slagbeurt vanavond in de tweede inning sloeg Kalian Sams een honkslag met één uit, maar strandde op het eerste honk.

Twee innings later, in de vierde slagbert, sloeg Sams toe. Zelous Wheeler begon met vier wijd, waarna Mark Hamilton een honkslag sloeg met één uit. Kalian Sams sloeg hierna een 2-wijd-1-slag pitch over de linksveld-omheining voor een 3-run homerun die zijn ploeg op voorsprong zette.

Guasave voegde een punt toe in de vijfde inning via een opofferingsslag van Wheeler. Maar met lopers op het tweede en derde honk en slechts één uit sloot een dubbelspel de inning af.

Guasave scoorde nog eens twee runs in de tweede helft van de zevende inning om de stand op te voeren naar 6-0. Mazatlan scoorde hierna een punt in de achtste inning.

Maar in de 2e8 bracht Guasave de stand op 7-1 toen Kalian Sams zijn tweede homerun van de avond sloeg.

(17 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.