Grand Slam * Stats & News
Updated: 20 november 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Succesvol begin eerste Curaçao Baseball Week
English
WILLEMSTAD, Curaçao - De eerste Curaçao Baseball Week is in volle gang. Organisator Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort, maar ook Hensley Meulens en Ben Thijssen, de initiatiefnemers van het evenement, zijn trots day er zo veel grote namen deze week aanwezig zijn. De clinics gingen dinsdag van start in het Tio Daou Stadium in Santa Rosa en seminars voor lokale coaches begonnen 's avonds in het Floris Suite Hotel. Clinics en seminars zullen ook plaatsvinden op woensdag en donderdag.

Aanstaande vrijdag is er een Homerun Derby en een softbalwedstrijd, die wordt afgesloten met vuurwerk. Alle spelers en coaches zullen bij deze activiteiten aanwezig zijn.

Rogier van der Meer, commerciëel directeur van Blue Bay Resort, zegt: ,,Een prachtige week is van start gegaan, de dromen van een groot aantal kinderen komen uit en we hebben er een mooi jaarlijkse terugkerend evenement bij op het eiland. Met plezier heeft ons Resort alle spelers en coaches ontvangen.'' Tijdens een persconferentie bedankte Van der Meer alle partners en sponsors. De partners van het evenement zijn de Curaçao Tourist Board en de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond. De gold sponsors zijn KLM, Insel Air, National Aloma Car Rental, de Trader en de Jongh's Sporthuis. Silver sponsors zijn Coca-Cola, Budweiser, Senal Sign, Stardeco, PRGV 100% Creatie, Massive, Empire, Tramm, Floris Suite Hotel, Fun Bini Taber Tours, Sedreko en Fisheye Media.

Hensley Meulens, Manager van het Nederlands Honkbal Team tijdens de World Baseball Classic en de Hitting Coach van de San Francisco Giants, voegde toe: ,,We hebben een grandioos seizoen gehad met onze spelers. Deze week staan al onze jongens samen op eht veld en dat is uniek. We verwachten veel publiek voor de Homerun Derby vrijdagavond en we verwachten veel homeruns.''

Ben Thijssen, één van de coaches van Oranje, zegt: ,,Op elke clinic-dag selecteren we één van de kinderen die het meeste inzet toont en leergierig is. Deze drie kinderen mogen in 2014 een Major League-wedstrijd in Miami bijwonen met één van hun ouders en dat is natuurlijk een prachtige ervaring.''

(20 november)


...De spelers en coaches tijdens de persconferentie...
...Achter de tafel zitten Wladimir Balentien, Ben Thijssen, organisator Rogier van der Meer,...
...Hensley Meulens, Robert Eenhoorn en Andruw Jones...
(© Foto: Curaçao Baseball Week)

...Rob Cordemans (rechts) kijkt toe bij een pitching clinic...
(© Foto: Curaçao Baseball Week)Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.