Grand Slam * Stats & News
Updated: 29 oktober 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


FOX Sports gaat Major League uitzenden in Europa!
English
NEW YORK, New York (USA) - FOX International Channels (FIC), een divisie van 21st Century FOX, heeft op 23 oktober bekend gemaakt dat het een exclusieve multi-platform en langdurige overeenkomst heeft getekend met Major League Baseball International (MLBI) voor het uitzenden van een groot aantal live Major League Baseball-wedstrijden in meer dan 30 Europese landen. Tot augustus konden Europese honkbalfans MLB-wedstrijden volgen via ESPN America.


...Grand Slam Redacteur Marco Stoovelaar met Erin Andrews...
...bij de Chicago Cubs in 2008...
...Erin is momenteel sideline-reporter voor FOX...
...tijdens de World Series tussen Boston en St. Louis...
De nieuwe overeenkomst is van start gegaan met de huidige World Series tussen de Boston Red Sox en St. Louis Cardinals. Maar de overeenkomst heeft FIC ook de doorzendrechten voor alle Major League-wedstrijden, waaronder de reguliere competitie, de All Star Game, Homerun Derby, plus Wild Card Play-Offs, maar ook Division Series, League Championship Series en World Series. Het geeft FIC ook de rechten voor het uitzenden van een aantal klassieke MLB-wedstrijden, plus aanvullende programmering van zowel MLB als FOX.

De wedstrijden worden uitgezonden op de speciale kanalen van FOX International Channels, die FOX momenteel aan het uitbreiden is in Europa. FOX Sports lanceerde onlangs de kanalen in Nederland, Italië, Turkije en Cyprus.

,,De relatie met FOX International Channels biedt ons de kans onze relatie met FOX meer uit te breiden en is een boeiende ontwikkeling voor onze business in Europa'', stelt Paul Archey, de Senior Vice President of International Business Operations van Major League Baseball. ,,Deze deal onderstreept de groeiende populariteit van honkbal in Europa en zal meer toegang geven tot televisie-uitzendingen voor onze vele gepassioneerde fans.''

FOX International Channels tekende onlangs gelijke overeenkomsten voor internationale uitzendrechten met de National Football League en Euroleague Basketball.

,,FIC's nieuwe partnership met Major League Baseball International onderstreept onze stategie om een voorname sportrechten-portfolio op te bouwen die we kunnen uitzetten over meerdere gebieden via onze TV-kanalen in Europa'', stelt Diego Londoño, Chief Operating Officer van FOX Internatonal Channels Europe & Africa.

FOX International Channels bereikt momenteel 71 miljoen huishoudens in Latijns-Amerika, Zuidoost-Azië, Japan en Europa.

(29 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.