Grand Slam * Stats & News
Updated: 30 september 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Balentien eindigt 'HR-droogte'; voegt RBI's toe
English
TOKYO (Japan) - Wladimir Balentien sloeg maandagavond zijn 59e homerun van het seizoen en voegde de afgelopen twee dagen drie RBI's aan zijn totaal toe. chter, hij staat nog achter op Tony Blanco in RBI's, want die voegde zeven binnengeslagen punten toe.

Zondag sloeg Balentien 2-uit-3 met twee binnengeslagen punten voor Yakult Swallows, dat met 4-2 won vs. Yokohama Bay Stars, de club van Blanco. Voor het duel voerde Blanco de Japanse Major League aan met 127 RBI's, terwijl Balentien er 125 had. In de eerste inning bracht Balentien met een honkslag ene punt binnen om hem op 126 te zetten. Maar in de zesde slagbeurt zorgde Blanco voor twee runs met een honkslag en dat verhoogde zijn aantal naar 129. Balentien kreeg nog een RBI op zijn naam in de zevende inning via een opofferingsslag.

Op maandag verloren de Swallows met 6-3 van de Bay Stars, voornamelijk dankzij Blanco. In de derde inning sloeg Balentien zijn 59e homerun van het seizoen. Dit eindigde zijn 'homerun-droogte', want het was zijn eerste vierhonker in 39 slagbeurten. Maar Blanco sloeg 3-uit-5, scoorde driemaal en had vijf RBI's. In de vijfde inning sloeg hij een 3-run homerun (de 150e in zijn Japanse loopbaan), waarna hij een 2-run homerun sloeg in de zevende slagbeurt. Blanco staat nu op 40 homeruns en 134 binnengeslagen punten, terwijl Balentien de league aanvoert met 59 homeruns, maar achterstaat met 128 RBI's.

(30 september)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.