Grand Slam * Stats & News
Updated: 7 mei 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar
Heijstek shuts out Kinheim in aantrekkelijk duel
English
AMSTERDAM / HOOFDDORP / ROTTERDAM / BUSSUM - L&D Amsterdam Pirates boekte zaterdag (3 mei) een 3-0 shutout-zege tegen Corendon Kinheim in een aantrekkelijk duel op Sportpark Ookmeer, die minder dan twee uur in beslag nam. Amsterdam-rechtshander Kevin Heijstek speelde een hoofdrol, leverde een uitstekend optreden af en gooide een 'complete game 3-hitter'. Het was voor het eerst in bijna drie jaar dat Kinheim slechts drie honkslagen sloeg in een 9-inning wedstrijd.

Ook op zaterdag moesten twee startende werpers hun duel al snel verlaten vanwege blessures. Kevin Noordzij, die startte voor UVV bij DOOR Neptunus, verliet het duel met een schouderblessure na slechts twee slagmensen. In Bussum kreeg José Moreno, de starter voor Mampaey The Hawks bij Mr. Cocker HCAW, slechts één slagman tegenover zich en verliet de heuvel na te zijn geraakt door een line drive op zijn elleboog.

Neptunus brak een puntloze gelijke stand vs. UVV met een 6-run rally in de vierde inning en won met 10-1. Het duel tussen HCAW en The Hawks bleef vier innings lang puntloos. HCAW opende daarna de score, nam een 3-0 voorsprong, zag The Hawks de achterstand verkleinen naar 3-2, maar kwam toen tot een rally van vijf runs in de achtste en won met 8-3.

Vaessen Pioniers en ADO Lakers speelden aanvankelijk opnieuw een 'close game'. Pioniers stond na zes innings slechts met 2-0 voor, maar nam toen meer afstand en won met 7-3.

Ondanks de blessure van Noordzij en Moreno was het een goede dag voor een aantal startende werpers. Behalve Heijstek waren er ook goede optredens van David Bergman (Kinheim), Steven van Groningen (Pioniers), Orlando Yntema (Neptunus) en Ivan Granados (HCAW).

(3 mei)
L&D Amsterdam Pirates vs. Corendon Kinheim
In Amsterdam speelden L&D Amsterdam Pirates en Corendon Kinheim een aantrekkelijke wedstrijd voor goed gevulde tribunes. Amsterdam liet een aantal fraaie momenten zien op de honken en aanvallend met een paar mooie stootslagen, waaronder een perfecte squeeze om met 3-0 te winnen.

Amsterdam-rechtshander Kevin Heijstek speelde een hoofdrol, want hij leverde een uitstekend optreden af en gooide een complete game 3-hitter, waarvoor hij slechts 84 worpen nodig had. Hiermee werd Heijstek de eerste werper dit seizoen die een complete 9-inning wedstrijd gooide.


...Kevin Heijstek...
...complete game 3-hitter...
(© Foto: Henk Seppen)
Het was voor het eerst in bijna drie jaar dat Kinheim slechts drie honkslagen sloeg in een 9-inning wedstrijd. De laatste keer dat Kinheim slechts drie hits sloeg was op 7 juli 2011 toen met 4-0 werd verloren van........Amsterdam Pirates. Op die dag gooide Rob Cordemans het hele duel voor Amsterdam.

Voor Heijstek was vandaag zijn negende complete wedstrijd in de Hoofdklasse, maar zijn eerste complete 9-inning duel. Zeven van zijn voorgaande complete wedstrijden duurden zeven innings. De resterende wedstrijd duurde acht innings. Die gooide hij op 13 april vorig seizoen en eindigde in eeen 3-1 nederlaag vs. ADO Lakers.

Vandaag was Heijstek's zevende complete game shutout, maar zijn eerste 9-inning shutout. Alle overige shutouts duurden 7 innings. Heijstek gooide zijn laatste shutout op 16 april 2011 toen hij een complete wedstrijd gooide voor Neptunus in een 10-0 winst vs. Sparta-Feyenoord. Het toeval wil dat Stenar van Groningen Schinkel net als vandaag de eerste honk-umpire was in dat duel. En de catcher voor Sparta-Feyenoord in die wedstrijd was Quintin De Cuba, die vandaag de rechtsvelder was bij Kinheim. En om compleet te zijn, De Cuba sloeg toen één van de drie hits die Heijstek toen tegen kreeg, net zoals hij vandaag deed.

De laatste keer dat een Amsterdam-werper een 9-inning complete game shutout gooide was op 26 mei 2012 toen Ben Grover tegenover UVV stond in een 8-0 winst.

Heijstek kreeg vandaag slechts twee slagmensen boven het minimum van 27 tegenover zich. De rechtshander had maar twee innings waarin vier slagmensen aan slag kwamen en dat gebeurde in de vierde en achtste slagbeurt. In de vierde kreeg hij een 2-out single tegen van Quintin De Cuba, die vervolgens achterbleef. In de achtste kreeg hij een lead-off single tegen van Jeffrey Arends, maar die ging gedwongen uit op een grounder van Mervin Gario, die vervolgens achterbleef. In de tweede inning moest Heijstek een lead-off single toestaan aan Bryan Engelhardt, maar volgende slagman Jeffrey Arends sloeg daarna in een dubbelspel. In de zesde inning was René Cremer de enige andere loper voor Kinheim. Hij bereikte het honk na een fout met twee uit, maar ging toen uit bij een steelpoging.

Voor Kinheim gooide ook David Bergman een aantal prima innings, maar hij kreeg in de derde tegen een 2-0 achterstand aan toen Amsterdam twee onverdiende punten scoorde. Bergman had de eerste acht slagmensen op rij uitgeschakeld toen hij vier wijd gooide op Björn Hato met twee uit in de derde inning. Die stal vervolgens het tweede honk en werd doorgestuurd richting thuis na een honkslag van Roelie Henrique. Hato zou uitgeweest zijn als rookie catcher Sander Paap controle zou hebben gehouden over de aangegooide bal van tweede honkman Björn Henrichs. Maar Paap miste de bal en Hato scoorde. Even later leverde Michael Duursma een RBI-single af om de stand op 2-0 te brengen. Paap was vandaag catcher voor Kinheim, omdat Dashenko Ricardo afwezigheid was vanwege een griepaanval.

In de vijfde inning voegde Amsterdam een punt toe na een aantal fraaie acties. Bas Nooij opende met een tweehonkslag langs de linksveld-lijn en bereikte het derde honk toen een fout werd gemaakt op een opofferingsstootslag van Patrick Bok. Nooij scoorde even later op een perfecte squeeze-stootslag richting derde honk van Björn Hato en bracht de stand op 3-0.

In de zesde zag Bergman linksvelder Bryan Engelhardt een schitterende vangbal maken, maar hierna kreeg hij opnieuw een tweehonkslag langs de linkveld-lijn tegen van Bas de Jong. Twee vangballen voorkomen een extra punt.

In de zevende sloeg Hato een honkslag met één uit, stal het tweede en derde honk, maar strandde.

In de achtste nam Jean-Paul Gulinck het werpen over van Bergman, gooide tweemaal vier wijd, maar stond geen punten meer toe. Heijstek kwam vervolgens terug om ook de negende inning te gooien, zorgde voor drie nullen op rij en werd uitgeroepen tot Man of the Match.

L&D Amsterdam Pirates - Corendon Kinheim 3-0
RHE
Corendon Kinheim000000000-032
L&D Amsterdam Pirates00201000X-361
pitchers Kinheiminn.SOBBHRER
David Bergman, L (1-1)742631
Jean-Paul Gulinck1-2---
pitcher Piratesinn.SOBBHRER
Kevin Heijstek, W (3-0)95-3--
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-Johan Brandsma, 1B-Stenar van Groningen Schinkel, 3B-Edwin Louisa.
Official Scorer-Harumi Ueda.
Play-by-Play Scorer-Marco Stoovelaar.
Techn. Commissioner-Paul Bokern.
Speeltijd-1:56 uur.
Vaessen Pioniers vs. ADO Lakers
In Hoofddorp speelde Vaessen Pioniers wederom een 'close game' vs. ADO Lakers, want de ploeg stond na zes innings slechts met 2-0 voor. Maar de voorsprong werd vastgehouden en Pioniers won met 7-3 om dit seizoen ongeslagen te blijven op eigen veld.

Pioniers-starter Steven van Groningen stond maar twee hits toe in zes-plus innings. Hij nam een No-Hitter mee naar de zesde inning, maar die werd toen gebroken toen Stephen Henson een honkslag sloeg met één uit. Na vier wijd met twee uit in de eerste inning schakelde Van Groningen de volgende 14 slagmensen op rij uit.


...Mark-Jan Moorman...
...2 binnengeslagen punten...
(© Foto: Henk Seppen)
Pioniers opende de score in de eerste inning op starter Ibrahin Redan. Met één uit werd Dirk van 't Klooster geraakt door een worp, waarna hij scoorde toen Danny Rombley volgde met een driehonkslag. Vince Rooi kreeg nog vier wijd, maar hierna sloot Redan de inning af met twee strikeouts.

Na op rij te zijn uitgeschakeld in de tweede inning voegde Pioniers een punt toe in de derde slagbeurt. En het was opnieuw Van 't Klooster die het punt scoorde. Met één uit sloeg hij een honkslag en schoof op toen Rombley vier wijd kreeg. Een wilde worp bracht hem vervolgens naar het derde honk en met twee uit scoorde hij na een doorgeschoten bal.

Maar Pioniers wist niet verder afstand te nemen en werd weer op rij uitgeschakeld in de vierde en vijfde inning. Pioniers liet twee lopers achter in de zesde, waarin ook een werperswissel plaatsvond, want Jurandy Girigori nam het over van Redan. Met één uit had Rooi een tweehonkslag geslagen en waren de honken vol gekomen toen Mark-Jan Moorman en Dè Flanegin beiden een vrije loop hadden gekregen. Kort nadat Girigori het werpen had overgenomen draaide ADO Lakers een dubbelspel om een grounder van Taylor Clemensia om de inning af te sluiten.

De thuisploeg verhoogde de voorsprong met het scoren van drie runs in de zevende inning op slechts één honkslag. Shane Boeree begon met vier wijd en bereikte het derde honk toen een fout aangooi werd gemaakt op een opofferingsstootslag van Max Draijer, die hierdoor zelf op het tweede honk kwam te staan. Een pop-fly en vangbal volgden, maar daarna kwamen de honken vol te staan toen Rombley vier wijd kreeg. Vervolgens kreeg ook Vince Rooi een vrije loop en bracht zo een punt binnen, waarna Mark-Jan Moorman een 2-run single toevoegde om de stand op 5-0 te brengen. Dat leidde ook tot een werperswissel, Jeremy Winkel nam het over van Girigori.

Met een 5-0 achterstand kwam ADO Lakers terug in de wedstrijd toen het antwoordde met drie punten in de eerste helft van de achtste inning. Met één uit homerde pinch-hitter Irving Redan op Swen Huijer, die de pitching in de voorgaande inning had overgenomen van starter Steven van Groningen met twee lopers op de honken. Na Redan's homerun gooide Huijer vier wijd op Stephen Henson en Odion Gouverneur en werd opgevolgd door Scott Ronnenbergh. De linkshander zag de twee lopers opschuiven na een 'double-steal', waarna Jason Jakobus volgde met een opofferingsslag om Henson binnen te brengen. Even later scoorde Gouverneur na een wilde worp en bracht zo de achterstand terug naar 5-3.

Maar dit keer nam Pioniers wel onmiddellijk meer afstand en scoorde tweemaal in de 2e8. Taylor Clemensia begon met vier wijd en schoof op na een fout die volgde op een vangbal, waarna Max Draijer werd geraakt door een worp. Een 'double-steal' leidde tot een foute aangooi en daardoor kon Clemensia scoren. Draijer scoorde het volgende punt na een opofferingsslag van Zerzinho Croes, waardoor het 7-3 werd. Hierna kreeg Pioniers nog de honken vol toen drie powerhitters de honken bereikten. Van 't Klooster had een 3-wijd-0-slag count toen Christian Diaz de pitching overnam van Jeremy Winkel. Diaz gooide nog een wijbal (de vrije loop komt op naam van Winkel) en daarna sloeg Rombley een honkslag en kreeg ook Rooi een vrije loop, maar de drie bleven achter.

In de 1e9 kreeg Ronnenbergh een lead-off single tegen van Kelvi Martinez, maar werd toen gesteund met een dubbelspel. Een honkslag van Joshua Zara volgde nog, maar die bleef achter toen een grounder het duel afsloot.

Vaessen Pioniers - ADO Lakers 7-3
RHE
ADO Lakers000000030-354
Vaessen Pioniers10100032X-750
pitchers ADO Lakersinn.SOBBHRER
Ibrahin Redan, L (0-2)5.144321
Jurandy Girigori1.1-313-
Jeremy Winkel1-2-22
Christian Diaz0.1 (*)111--
(*) - Diaz nam de pitching van Winkel over met een 3-0 count op de slagman in de achtste inning
pitchers Pioniersinn.SOBBHRER
Steven van Groningen, W (2-0)6 (*)222--
Swen Huijer, H (1)1.1-2133
Scott Ronnenbergh, SV (1)1.2--2--
(*) - Van Groningen gooide op 2 slagmensen in de zevende inning
Homerun: ADO Lakers: Irving Redan (1)(solo,8e,op Huijer).
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-Peter Brink, 1B-Henri van Heijningen, 3B-Fred Oosterling.
Official Scorer-Stefan Slinger.
Play-by-Play Scorer-Leo van den Brun.
Speeltijd-3:07 uur.
DOOR Neptunus vs. UVV
In Rotterdam brak DOOR Neptunus een puntloze gelijke stand vs. UVV met een 6-run rally in de vierde inning en won uiteindelijk met 10-1.


...Dwayne Kemp...
... 2 hits, double, 3 RBI's...
(© Foto: Henk Seppen)
Neptunus kwam tot 15 honkslagen, waaronder drie van Urving Kemp. Acht van de negen startende spelers scoorden minstens eenmaal en sloegen ook minimaal één honkslag. De enige uitzondering was Mourik Huijser, maar die was weer één van de zes spelers die minimaal één binnengeslagen punt op zijn naam kreeg.

Beide teams kregen lopers op de honken in de eerste inning. Voor UVV sloeg Gilmer Lampe een honkslag met twee uit op Orlando Yntema, maar die strandde op het tweede honk.

UVV's startende werper Kevin Noordzij had een heel ander begin. Hij begon met vier wijd voor openingsslagman Gyenuar Lopez, die opschoof na een wilde worp, waarna hij volgende slagman Benjamin Dille met een worp raakte. Dat gebeurde op zijn zevende en laatste worp, want Noordzij moest hierna worden vervangen, vanwege een blessure aan zijn rechterschouder. Jurjen van Zijl nam het over, zag Dwayne Kemp in een dubbelspel slaan en sloot af met een vangbal.

Van Zijl hield Neptunus ook puntloos in de tweede en derde inning. In de tweede strandde Neptunus twee lopers, in de derde draaide UVV opnieuw een dubbelspel.

Maar Neptunus kwam hierna tot een rally van zes punten op vijf hits in de vierde slagbeurt. De honken kwamen vol te staan toen Gianison Boekhoudt, Daniel Fernandes en Urving Kemp (stootslag) allen een honkslag sloegen. Hierna bracht Mourik Huijser het eerste punt binnen via vier wijd. De laatste ging even later gedwongen uit op een grounder van Shaldimar Daantji wat het volgende punt opleverde, maar toen een foute aangooi volgde bij een poging een dubbelspel te maken kon ook Kemp scoren. Hierna kreeg Wendley Wawoe vier wijd, waarna een wilde worp de lopers naar het tweede en derde honk bracht. Gyenuar Lopez volgde met een tweehonkslag om beiden binnen te brengen en de stand te verhogen naar 5-0. Na een groundout voegde Dwayne Kemp een RBI-single toe en werd het 6-0.

Orlando Yntema kwam nauwelijks in de problemen in de eerste vijf innings, maar kreeg daarna UVV's eerste punt tegen in de zesde. Hij kreeg lead-off singles tegen van Norbert Jongerius en Gilmer Lampe, zag de twee opschuiven na een doorgeschoten bal met één uit en zorgde voor volle honken met vier wijd voor Mike Bazuin. Een opofferingsslag van Thomas Smits bracht toen een punt binnen, maar UVV liet daarna twee lopers achter.

In de 2e6 nam Neptunus meer afstand met nog eens vier runs. Wawoe en Lopez openden de slagbeurt met honkslagen, waarna een honkslag van Benjamin Dille een punt binnenbracht, gevolgd door een 2-run double van Dwayne Kemp. Dat bracht Thijs Steenwijk naar de heuvel als reliever voor Van Zijl, maar die kreeg een 1-out single tegen van Daniel Fernandes, waardoor de stand werd opgevoerd naar 10-1. Urving Kemp sloeg hierna nog een honkslag, maar de UVV-verdediging draaide vervolgens het derde dubbelspel van de middag om de inning af te sluiten.

UVV liet nog een loper achter in de zevende op Yntema, die werd opgevolgd door Floris Timmer in de achtste inning. Hij kreeg een 2-out single tegen in de achtste, maar zorgde voor drie nullen op rij in de negende om het duel af te sluiten.

DOOR Neptunus - UVV 10-1
RHE
UVV000001000-172
DOOR Neptunus00060400X-10152
pitchers UVVinn.SOBBHRER
Kevin Noordzij- (*)-1---
Jurjen van Zijl, L (0-2)5 (**)13121010
Thijs Steenwijk31-3--
(*) - Noordzij gooide op 2 slagmensen in de eerste inning (blessure)
(**) - Van Zijl gooide op 4 slagmensen in de zesde inning
pitchers Neptunusinn.SOBBHRER
Orlando Yntema, W (2-0)781611
Floris Timmer2--1--
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-Niek Elshof, 1B-Coen van Lierop, 3B-Winfried Berkvens.
Official Scorer-Jeanette van Drunen.
Play-by-Play Scorer-Rienette Hamers.
Speeltijd-2:39 uur.
Mr. Cocker HCAW vs. Mampaey The Hawks
In Bussum bleef het duel tussen Mr. Cocker HCAW en Mampaey The Hawks vier innings lang puntloos. HCAW opende hierna de score, nam een 3-0 voorsprong, zag The Hawks de achterstand verkleinen naar 3-2, maar kwam toen tot een rally van vijf runs in de achtste om met 8-3 te winnen. HCAW kwam tot tien honkslagen, waaronder drie van Sergino Martis, die ook vier binnengeslagen punten had.


...Winnende werper Ivan Granados...
...vijf no-hit innings...
(© Foto: Alfred Cop Fotografie)
Het duel begon met een naar moment. Nadat The Hawks op rij was uitgegaan in de eerste helft van de eerste inning werd hun starter José Moreno geraakt door een line drive van HCAW's lead-off hitter Linoy Croes in de tweede helft van de beurt. Moreno werd op zijn rechter-elleboog geraakt, waarna het duel werd onderbroken voor behandeling. Moreno kon het duel niet voortzetten en moest worden vervangen. Er werden foto's genomen in het ziekenhuis en gelukkig waren daarop geen breuken te constateren. Zijn elleboog was zwaar gekneusd en hij komt mogelijk een paar weken niet in actie. Rookie Danny Stolk werd ingebracht als vervanger van Moreno om zijn Hoofdklasse-debuut te maken en hij deed het prima. Hij zag Croes het tweede honk stelen, gooide vier wijd op Jasper Keijzer, maar daarna volgden drie nullen.

Beide ploegen lieten lopers op het tweede en derde honk achter in de tweede inning. Voor The Hawks kregen Rodney Michel en Aschwin Rokx vier wijd met één uit en schoven op na een wilde worp, maar bleven toen achter. Voor HCAW opende Rossini Frolijk met vier wijd en volgde Roy Seltenrijch met een honkslag. Nadat de twee waren opgeschoven via een opofferingsstootslag volgden twee nullen.

HCAW opende de score met twee runs in de vijfde inning. Peter van Doesburg begon met een honkslag en schoof op na een opofferingsstootslag van Linoy Croes en een honkslag van Jasper Keijzer. Nadat de laatste het tweede honk had gestolen scoorden beide lopers op een 2-out single van Sergino Martis.

HCAW voegde een punt toe in de zesde inning, maar liet ook de honken vol achter. Frolijk begon met een honkslag en stal het tweede honk. Met één uit kreeg Max Clarijs drie slag, maar bereikte het honk na een foute aangooi, waarna de honken vol kwamen te staan toen Van Doesburg een honkslag sloeg. Na een vangbal werd Keijzer geraakt door een worp en bracht automatisch een punt binnen. Drie lopers bleven daarna achter toen een vangbal de slagbeurt afsloot.

The Hawks verkleinde de achterstand naar 3-2 in de eerste helft van de zevende inning op starter Ivan Granados. De linkshandige Venezolaan had een prima optreden en nam een No-Hitter mee naar de zesde inning. Die werd toen gebroken met één uit toen Bob de Bruijn een honkslag sloeg.

In de zevende moest Granados nog twee hits toestaan, maar ook twee runs. Berry van Donselaar begon met een honkslag en bereikte veilig het honk toen een fout werd gemaakt op een 'force play-grounder' van Rodney Michel. Hierna nam The Hawks Hoofd Coach Dino Anagasti een succesvolle beslissing. Hij bracht Berend Ruben en Shurendell Borgschot in als pinch-runner voor respectievelijk Van Donselaar en Michel en beiden gingen scoren. Eerst schoven de twee op na een opofferingsstootslag van Aschwin Rokx, waarna Ruben scoorde toen Gino Hersilia een grounder sloeg. Even later scoorde Borgschot toen Frans van den Heuvel het honk bereikte na een foute aangooi en zo werd het 3-2.

In de 2e7 kreeg HCAW de honken vol op Homme Bürmann, die Stolk opvolgde en eveneens zijn Hoofdklasse-debuut maakte. Met zijn eerste worp raakte hij openingsslagman Sergino Martis, die vervolgens het tweede honk stal. Hij gooide daarna vier wijd op Kevin Weijgertse, zag de lopers opschuiven na een opofferingsstootslag van Rossini Frolijk en gooide ook vier wijd op Roy Seltenrijch, zodat de honken vol kwamen te staan. Henk van Heijningen werd ingebracht als vervanger van Bürmann en die sloot de inning succesvol af, want een vangbal en pop-fly volgden.

HCAW besliste het duel daarna met een 5-run rally in de 2e8. Met één uit en twee lopers op de honken leverde Sergino Martis een 2-run single af. Hij schoof op toen een foute aangooi volgde en scoorde op een honkslag van Frolijk. Een nieuwe fout op een 'force play-grounder' van Seltenrijch zorgde voor nog eens twee punten en bracht de stand op 8-2.

The Hawks wist nog slechts één punt te scoren in de negende op reliever Gijs van Els nadat Roel Bellinga een puntloze achtste inning had gegooid. Hij kreeg een lead-off single tegen van Aschwin Rokx, die even later werd uitgeschakeld bij een poging het derde honk te bereiken op een honkslag van Gino Hersilia. De laatste ging kort erna scoren op een opofferingsslag van Remian Denis.


...Hawks-starter José Moreno is geraakt op zijn elleboog...

...Rookie Danny Stolk neemt het werpen over en doet het prima...

...Jasper Keijzer scoort voor HCAW...

...Hawks-catcher Aschwin Rokx gaat achter een foutbal aan...

...3B Jorin van Amstel verwerkt een harde grounder...

...en hier maakt hij contact in het slagperk...
(© Foto's: Alfred Cop Fotografie)

Mr. Cocker HCAW - Mampaey The Hawks 8-3
RHE
Mampaey The Hawks000000201-373
Mr. Cocker HCAW00002105X-8103
pitchers The Hawksinn.SOBBHRER
José Moreno- (*)--1--
Danny Stolk, L (0-1)642732
Homme Bürmann0.1-2---
Henk van Heijningen1.2-1252
(*) - Moreno gooide op 1 slagman in de eerste inning (blessure)
pitchers HCAWinn.SOBBHRER
Ivan Granados, W (2-1)76232-
Roel Bellinga, H (1)1-11--
Gijs van Els0.2-1311
Daley Paalvast0.1-----
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-Efrem Silvania, 1B-Martijn Bosschaart, 3B-Fred van Groningen Schinkel.
Official Scorer-Francis Speters.
Play-by-Play Scorer-Feiko Drost.
Speeltijd-2:59 uur.
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.