Grand Slam * Stats & News
Updated: 4 augustus 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar
The Hawks en Coach Anasagasti uit elkaar
English
DORDRECHT - Mampaey The Hawks en Hoofd Coach Dino Anasagasti zijn uit elkaar. De beslissing kwam nadat de ploeg de eerste thuiswestrijd van het seizoen had gewonnen, een 5-3 zege vs. UVV op zondag 3 augustus.


...Dino Anasagasti...
(© Foto: Henk Seppen)
The Hawks neemt momenteel de laatste plaats in de Hoofdklasse in met een 5-32 'record' en twee gelijke spelen. Op 24 juli werd The Hawks als tweede ploeg uitgeschakeld voor een plek in de Play-Offs en zal hierdoor na afloop van de reguliere competitie één van de vier teams zijn in de Play-Downs. De ploeg die in deze reeks van 9 wedstrijden op de laatste plaats eindigt moet het opnemen tegen de kampioen van de Overgangsklasse in een best-of-five om één plek in de Hoofdklasse van volgend jaar.

Op 17 oktober vorig jaar werd bekend gemaakt dat Anasagasti was aangesteld als nieuwe Hoofd Coach van The Hawks. Hij werd toen de opvolger van Martin van Zeist, die de ploeg leidde in het eerste seizoen op het hoogste niveau.

De tegenvallende resultaten van dit seizoen leidden uiteindelijk tot de breuk tussen The Hawks en Anasagasti na de wedstrijd van zondag. Hoewel vanaf het begin al min of meer bekend was dat The Hawks opnieuw een zwaar seizoen zou krijgen in de Hoofdklasse speelde de ploeg uit Dordrecht een aantal goede wedstrijden, maar was niet in staat die hun kant op te draaien.

Anasagasti wordt opgevolgd door Louie Maduro, die dit seizoen zijn Assistent Coach was. Maduro is nooit als Hoofd Coach in de Hoofdklasse actief geweest en zal donderdagavond 7 augustus in die positie debuteren.

(4 augustus)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.