Grand Slam * Stats & News
Updated: 5 december 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

2e editie Curaçao Baseball Week opnieuw succesvol
English
WILLEMSTAD (Curaçao) - De tweede Curaçao Baseball Week wordt vanavond (8 uur lokale tijd, vrijdag 5 december) afgesloten met een softbalwedstrijd tussen de deelnemende (prof)spelers en de coaches in het Tio Daou Ball Park in Santa Rosa, één van de wijken van de Curaçaose hoofdstad Willemstad. De wedstrijd volgt op de Kids Clinic van vandaag, de laatste activiteit van de succesvolle week op Curaçao.

Eerder presenteerde de Curaçao Baseball Week twee nieuwe partners: Insel Air en Corendon. Zij voegen zich bij het het Curaçao Tourist Board en Maduro & Curiel's Bank. Samen met organisator Blue Bay Curaçao maken zij het evenement mogelijk. De organisatie kan tevens worden gerealiseerd dankzij een aantal Gold en Silver sponsors.

Na afloop van de Kids clinic van vandaag zullen zes deelnemende jeugdspelers worden gekozen tot Meest Talentvol. Zij worden in de gelegenheid gesteld om samen met één van hun ouders af te reizen naar Miami voor het bijwonen van een Major League-wedstrijd van de Miami Marlins. De vluchten van en naar Miami worden verzorgd door Insel Air.

Na de succesolle eerste editie van het evenement vorig jaar kondigde organisator Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort onlangs trots aan dat er in elk geval tot en met 2016 jaarlijks een Curaçao Baseball Week zal zijn. Het evenement wordt georganiseer ter ere en promotie van het honkbal op Curaçao voor jeugdspelers. Dit jaar en in 2015 zijn er zes gratis Kids Clinics en twee Coach Seminars, plus een veiling. In 2016 wordt het programma uitgebreid met een Ball Park Night, met ondermeer een Homerun-derby en een softbalwedstrijd. De data voor deze evenementen zijn reeds bevestigd. In 2015 zal de derde editie plaatsvinden van 30 november t/m 5 december en in 2016 staat het evenement op de agenda voor 25 november t/m 3 december.

Dit jaar werden de clinics gegeven door profspelers Andrelton Simmons, Mariekson 'Didi' Gregorius, Jonathan Schoop, Jurickson Profar, Hainley Statia, Sharlon Schoop, Randolph Oduber, Carlton Daal, Shairon Martis, JC Sulbaran, Juremi Profar, Sherman Lacrus, Chris Garia en Roderick Bernadina, plus Dashenko Ricardo, Arshwin Asjes, Diegomar Markwell en Kevin Moesquit, die uitkomen in de Hoofdklasse. Ook aanwezig was Steve Janssen, de Manager van het Nederlands Koninkrijks Team en Ben Thijssen, één van de coaches van Oranje, maar ook één van de organisatoren.

(5 december)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.