Grand Slam * Stats & News
Updated: 13 mei 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar
Top-4 wint comfortabel bij terugkeer op veld

...Eindelijk vandaag een blauwe lucht met vriendelijke wolken...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
English
HAARLEM / DEN HAAG / VLEUTEN / DORDRECHT - Vandaag was het 'lucky 13', want vanavond (dinsdag 13 mei) klonk het 'Play Ball' op alle vier speelvelden in de Hoofdklasse, waarmee een einde kwam aan de streak van vijf regenachtige dagen, waarin een record-aantal van 17 wedstrijden werd afgelast.

Eindelijk stonden alle acht teams weer tegelijkertijd op het veld om te spelen op hetzelfde moment voor het eerst sinds zondag 4 mei.

De dag begon nog even twijfelachtig in de regio Rotterdam, waar het in de ochtend opnieuw regende, maar dat stopte rond het middaguur.

En zo konden alle vier geplande inhaalwedstrijden worden gespeeld. En het werd een 'wilde' avond met een totaal van 61 punten, 79 honkslagen en tien veldfouten. De huidige top-4 in de Hoofdklasse vierden allen de terugkeer op het veld met een ruime overwinning.

Vaessen Pioniers won met 15-2 vs. UVV, dat zeven werpers gebruikte, L&D Amsterdam Pirates won met 12-1 bij ADO Lakers en Corendon Kinheim won met 9-3 vs. Mr. Cocker HCAW. DOOR Neptunus, dat momenteel de vierde plaats inneemt, won met 18-1 vs. Mampaey The Hawks en scoorde tien punten in de zesde inning. De top-4 scoorde vanavond 54 van de 61 punten en sloeg 56 van de 79 honkslagen.

Behalve al deze punten en honkslagen waren er ook nog 28 verschillende werpers en 52 verschillende aanvallende of verdedigende wijzigingen in de vier wedstrijden. En dus hadden de official scorers vanavond veel te doen. Een groep officials die niet zo vaak wordt genoemd. Trots op mijn collega-scorers!


...Ben Meenhorst (Amsterdam)...
(© Foto: Henk Seppen)

...Frans van Elst (UVV)...

De webmaster van Grand Slam * Stats & News wil graag een groot compliment geven aan al die personen die deel uitmaken van de verschillende ground crews (waaronder soms zelfs coaches en spelers). Zij worden nooit genoemd, maar ze hebben de afgelopen dagen (en uiteraard ook op andere dagen) enorm veel werk verricht op de acht speelvelden.

Ondanks de regenachtige omstandigheden werkten ze hard aan de velden om alleen maar te zien dat hun vele werk voor niets was gedaan, omdat er weer een afgelasting volgde.

Vandaag waren ze weer terug op de velden onder veel betere weersomstandigheden en vanavond konden de wedstrijden wel worden gespeeld, dankzij die harde werkers die de velden voorbereiden, de lijnen er op zetten, enz.

Zonder hen zou het niet mogelijk zijn geweest te spelen!

Links staan slechts twee van deze trouwe groundskeepers.
Via hen eert Grand Slam * Stats & News alle groundskeepers!

GREAT JOB!

(13 mei)
Corendon Kinheim vs. Mr. Cocker HCAW

In Haarlem scoorde Corendon Kinheim een punt in de eerste drie innings, maar kon opnieuw niet echt afstand nemen tegen Mr. Cocker HCAW, dat langszij kwam in de vijfde slagbeurt. Kinheim hernam daarna de leiding in de zesde en kwam tot een rally van vijf runs in de zevende om met 9-3 te winnen.


...Dashenko Ricardo maakt contact voor Kinheim...
(© Foto: Alfred Cop Fotografie)
HCAW's volgende kans om hun 800e all-time overwinning te boeken komt aanstaande donderdag als het de volgende 3-game series opent vs. L&D Amsterdam Pirates.

In de wedstrijd vanavond stonden twee rookie starting pitchers tegenover elkaar, want RHP Maickel Rietel beklom de heuvel voor de bezoekers en RHP Glenn Wassink gooide voor de thuisploeg.

In de eerste inning opende Kinheim de score toen Niels van Weert een driehonkslag sloeg met één uit en scoorde op een hierna volgende honkslag van Quintin De Cuba, maar hierna sloot een dubbelspel de beurt af.

Nadat HCAW een loper achterliet op het tweede en derde honk in de eerste helft van de tweede inning voegde Kinheim het tweede punt toen in de thuishelft, opnieuw met één uit. Dit keer kreeg Mervin Gario vier wijd met één uit, bereikte het derde honk na een tweehonkslag van Dashenko Ricardo en scoorde op een honkslag van Bruce Martinus.

Wassink zorgde hierna voor drie nullen op rij in de 1e3, waaronder twee strikeouts, en werd weer gesteund met een punt in de thuishelft. Met één uit sloeg Quintin De Cuba een driehonkslag en scoorde op een opofferingsslag van Bryan Engelhardt om er 3-0 van te maken.

HCAW sloeg slechts twee honkslagen in de eerste vier innings op Wassink, die vijfmaal drie slag gooide in deze periode en ook nog werd gesteund met een dubbelspel in de vierde slagbeurt. Maar in de vijfde inning kwam de Bussumse ploeg terug in de wedstrijd en bracht de stand in balans. Roy Seltenrijch begon met een honkslag en daarna kreeg Levine Gabriels vier wijd. Een mislukte pick-off op het tweede honk bracht de lopers een honk verder en een honkslag van Linoy Croes zorgde daarna voor het eerste HCAW-punt. Nadat vier wijd voor Jasper Keijzer voor volle honken had gezorgd resulteerde een grounder van Peter van Doesburg in een gedwongen nul, maar ook een punt. In een poging een dubbelspel te maken volgde een foute aangooi en dat stelde Croes in staat de gelijkmaker te scoren, 3-3. Hierna werd een line drive van Jorin van Amstel onschadelijk gemaakt en werd Van Doesburg uitgeschakeld bij een poging op te schuiven naar het derde honk, maar het was nu wel weer een nieuwe wedstrijd geworden.

Kinheim hernam de leiding in de 2e6 nadat HCAW twee lopers had achtergelaten in de zesde inning op nieuwe werper Pim Walsma. Bryan Engelhardt opende de zesde met een tweehonkslag, schoof op toen Jeffrey Arends werd uitgevangen en scoorde op een wilde worp van Rietel.

HCAW strandde daarna nog eens twee lopers in de zevende inning en even later kwam Kinheim tot een rally van vijf runs om een meer comfortabele voorsprong te nemen. In de zevende nam Bob Klaarenbeek de pitching over van Rietel en kreeg vier opeenvolgende honkslagen tegen van Jefferson Muzo, René Cremer, Niels van Weert en Quintin De Cuba, waardoor driemaal werd gescoord. Hij gooide vervolgens vier wijd op Bryan Engelhardt en werd opgevolgd door Tom de Blok, die voor volle honken zorgde met vier wijd voor Jeffrey Arends. Een dubbelspel volgde, maar Kinheim voegde nog een punt toe toen Dashenko Ricardo het honk bereikte na een fout.

HCAW kwam weer op de honken in de achtste inning op nieuwe werper Jerrold Martijn, maar wist niet meer te scoren. Martijn zorgde voor drie nullen op rij in de negende om het duel af te sluiten.


...Quintin De Cuba scoort voor Kinheim...

...Tom de Blok neemt de pitching bij HCAW over in de 7e inning...
(© Foto's: Alfred Cop Fotografie)

Corendon Kinheim - Mr. Cocker HCAW 9-3
RHE
Mr. Cocker HCAW000030000-381
Corendon Kinheim11100150X-9132
pitchers HCAWinn.SOBBHRER
Maickel Rietel, L (1-1)622744
Bob Klaarenbeek- (*)-1454
Tom de Blok111---
Gijs van Els12-2--
(*) - Klaarenbeek gooide op 5 slagmensen in de zevende inning
pitchers Kinheiminn.SOBBHRER
Glenn Wassink554432
Pim Walsma, W (1-0)2213--
Jerrold Martijn2111--
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-Fred Groenewegen, 1B-Rob Has.
Official Scorer-Maaike Houtkamp.
Play-by-Play Scorer-Feiko Drost.
Speeltijd-2:43 uur.
ADO Lakers vs. L&D Amsterdam Pirates

In Den Haag nam L&D Amsterdam Pirates weer vroeg bezit van het duel tegen ADO Lakers, voegde een 6-run rally toe in de vijfde inning en won met 12-1.


...Roelie Henrique...
...Single, Triple, 2 Runs, RBI...
(© Foto: Henk Seppen)
Amsterdam kwam tot een rally van drie runs in de eerste slagbeurt en net als de avond ervoor droeg Kenny Berkenbosch bij met een flinke uithaal. Roelie Henrique begon de wedstrijd met vier wijd, stal het tweede honk en schoof op na een grounder van Michael Duursma. ADO Lakers-starter Jeremy Winkel gooide hierna ook vier wijd op Remco Draijer (die eveneens het tweede honk stal) en kreeg toen een 2-run double tegen van Berkenbosch, die maandagavond een 3-run homerun had geslagen in de eerste inning. Even later schoof Berkenbosch op na een wilde worp en scoorde het derde punt na een honkslag van Bas de Jong.

Winkel schakelde hierna drie Amsterdam-spelers op rij uit in de tweede slagbeurt, maar moest weer een punt toestaan in de derde inning. Hij begon met vier wijd voor lead-off hitter Remco Draijer, die het derde honk bereikte via een honkslag van Berkenbosch en scoorde toen de laatste gedwongen op het tweede honk werd uitgeschakeld na een grounder van Bas de Jong.

Amsterdam bracht de stand op 5-0 in de eerste helft van de vierde inning. Patrick Bok en Björn Hato begonnen toen met vier wijd. Met één uit schoof Bok op na een 'force play-grounder' van Michael Duursma en scoorde op een mislukte pick-off van Winkel op het eerste honk.

Amsterdam-starter Jos de Jong schakelde de eerste negen slagmensen op rij uit, maar zijn Perfect Game eindigde in de vierde inning toen openingsslagman Odion Gouverneur het honk bereikte op een fout van derde honkman Rashid Gerard. Met één uit was het opnieuw Christian Diaz die een No-Hitter/Shutout van een Amsterdamse werper brak. Op maandag maakte zijn homerun in de vierde inning een einde aan de No-Hit Shutout van Kevin Heijstek en nu sloeg hij een tweehonkslag waarmee hij Gouverneur binnenbracht met het eerste punt voor de thuisploeg. Maar hierna volgden twee nullen.

Amsterdam antwoordde met een 6-run rally in de vijfde inning op nieuwe werper Sylvester Martina. Hij kreeg lead-off singles tegen van Kenny Berkenbosch (zijn derde honkslag) en Bas de Jong, waarna een gedwongen nul volgde op een grounder van Rashid Gerard. De honken kwamen vervolgens vol te staan toen Bas Nooij werd geraakt door een worp. Hierna leverde Patrick Bok een 2-run single af. Even later sloegen Björn Hato (2-run) en Roelie Henrique (1-run) back-to-back triples. De laatste scoorde het zesde punt in de inning op een grounder van Michael Duursma om de stand op te voeren naar 11-1.

Na afloop van de eerste helft van de vijfde inning kwam Amsterdam-starter Jos de Jong in de slagvolgorde terecht als vervanger van korte stop Michael Duursma en werd een aantal verdedigende wijzigen aangebracht. Duursma werd uit voorzorg vervangen, omdat hij een week eerder licht geblesseerd was geraakt.

In de zevende inning scoorde Amsterdam het twaalfde punt toen Bas de Jong (velderskeus) scoorde op een tweehonkslag van Rashid Gerard.

Daan Hendrix nam de pitching van De Jong over in de zesde en zorgde toen voor drie nullen op rij. Jurrian Koks sloot het duel voor Amsterdam af in de zevende inning. Hij gooide driemaal drie slag, maar kreeg ook een one-out single tegen van Kelvi Martinez en dat was de derde en laatste honkslag in het duel voor ADO Lakers.

ADO Lakers - L&D Amsterdam Pirates 1-12 (7 inn.)
RHE
L&D Amsterdam Pirates3011610-12101
ADO Lakers0001000-132
pitchers Piratesinn.SOBBHRER
Jos de Jong, W (2-2)57-21-
Daan Hendrix1-----
Jurrian Koks13-1--
pitchers ADO Lakersinn.SOBBHRER
Jeremy Winkel, L (0-2)446354
Sylvester Martina2--676
Martijn Riphagen1111--
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-Olav Steijger, 1B-Peter Brink, 3B-Antoine Loock.
Official Scorer-Stefan Slinger.
Play-by-Play Scorer-Ger van Dongen.
Speeltijd-2:21 uur.
Mampaey The Hawks vs. DOOR Neptunus


...Shaldimar Daantji...
...Single, Double, Triple, 4 Runs, 3 RBI's...
(© Foto: Henk Seppen)
In Dordrecht wilden Mampaey The Hawks en DOOR Neptunus blijkbaar zo graag weer spelen na vijf dagen van regen en afgelastingen dat ze hun wedstrijd vanavond zelfs al een paar minuten voor de aanvangstijd van 19:30 uur begonnen.

Neptunus kwam al snel op het scorebord en stond in de derde inning met 4-0 voor. De Rotterdamse ploeg kwam daarna tot een rally van tien punten in de zesde en nog eens vier in de zevende om ruim met 18-1 te winnen op 19 honkslagen.

Alle negen startende Neptunus-spelers scoorden minimaal één keer en sloegen minstens één honkslag. Shaldimar Daantji scoorde vier punten, sloeg drie honkslagen en had drie binnengeslagen punten. Hij miste de homerun om 'for-the-cyle' te slaan.

In de eerste slagbeurt begon The Hawks-starter Evan Simons met vier wijd voor lead-off hitter Daniel Fernandes en daarna, met één uit, ook voor Raily Legito. De twee lopers probeerden op te schuiven na een doorgeschoten bal, maar alleen Fernandes was succesvol, want Legito werd uitgeschakeld. Even later leverde Dwayne Kemp een tweehonkslag af om Neptunus op voorsprong te zetten.

Twee punten volgden in de tweede inning. Met twee uit kreeg Urving Kemp vier wijd en nadat hij het tweede honk had gestolen kon hij scoren toen Shaldimar Daantji een honkslag sloeg. De laatste schoof op na een honkslag van Fernandes en scoorde toen ook Benjamin Dille een honkslag sloeg.

Neptunus scoorde het vierde punt in de derde inning toen Dwayne Kemp, Gianison Boekhoudt en Gyenuar Lopez de slagbeurt begonnen met drie opeenvolgende honkslagen.

Met een 4-0 achterstand kwam The Hawks dicht bij een punt in de 2e3. Remian Denis begon met een honkslag op starter Floris Timmer en schoof op na een one-out single van Steven Wharwood. Nadat een binnenhoog de tweede nul opleverde probeerde Denis te scoren op een honkslag van Berry van Donselaar, maar werd op de plaat uitgegooid na een fraaie aangooi van linksvelder Urving Kemp.


...Raily Legito...
...homerun...
(© Foto: Henk Seppen)
Na twee puntloze innings kwam Neptunus tot een rally van tien punten in de zesde inning. Danny Stolk nam in deze slagbeurt de pitching voor The Hawks over en zag tien spelers op rij veilig de honken bereiken en ook allemaal scoren. Hij werd hierna vervangen door Homme Bürmann. Dit is waarschijnlijk de eerste keer dat een werper 10 slagmensen tegenover zicht krijgt, die allen het honk bereiken en ook nog eens scoren. Het begon allemaal met een lead-off double van Shaldimar Daantji, die daarna scoorde op een honkslag van Daniel Fernandes. Hierna sloeg ook Benjamin Dille een honkslag, waarna Raily Legito volgde met een 3-run homerun. De honken kwamen even later vol te staan via Dwayne Kemp (geraakt werper), Gianison Boekhoudt (vier wijd) en Gyenuar Lopez (vier wijd). Een doorgeschoten bal leidde vervolgens tot een punt, waarna de honken weer vol kwamen toen Stolk vier wijd gooide op Adrian Anthony. Urving Kemp volgde met ee 2-run single en Shaldimar Daantji voegde een 2-run triple toe om de tiende speler op rij te worden die veilig het honk bereikte. Dat bracht Bürmann naar de heuvel, die pinch-hitter Mourik Huijser met een worp raakte, zodat er nu een elfde slagman op rij het honk had bereikt. Benjamin Dille sloeg vervolgens in een dubbelspel, waarop Daantji scoorde en dat betekende dat alle lopers waarvoor Stolk verwantwoordelijk was hadden gescoord. Een vangbal maakte daarna een einde aan de slagbeurt.

Vier punten werden toegevoegd in de zevende inning op Bürmann. Boekhoudt sloeg een tweehonkslag met één uit en scoorde na een doorgeschoten bal, waarna Lopez een tweehonkslag sloeg en scoorde op een 'force play-grounder' van Urving Kemp. Hierna kreeg Daantji vier wijd, waarna Huijser en Dille volgden met RBI-singles om er 18-0 van te maken.

The Hawks scoorde het enige punt in de 2e7 op Jorian van Acker, die het werpen overnam van starter Floris Timmer. Met twee uit schoof Remian Denis (velderskeus) op toen Jules Peters vier wijd kreeg en scoorde op een honkslag van Steven Wharwood. Een line out van Rodney Michel maakte daarna een einde aan de wedstrijd.

Mampaey The Hawks - DOOR Neptunus 1-18 (7 inn.)
RHE
DOOR Neptunus12100(10)4-18190
Mampaey The Hawks0000001-180
pitchers Neptunusinn.SOBBHRER
Floris Timmer, W (2-0)6217--
Jorian van Acker1-2111
pitchers The Hawksinn.SOBBHRER
Evan Simons, L (0-3)534844
Danny Stolk- (*)-361010
Homme Bürmann2-1544
(*) - Stolk gooide op 10 slagmensen in de zesde inning
Homerun: Neptunus: Raily Legito (1)(3-run,6e,op Stolk).
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-Edwin Louisa, 1B-Stenar van Groningen Schinkel, 3B-René Ras.
Official Scorer-Alex van den Berg.
Play-by-Play Scorer-Rienette Hamers.
Speeltijd-2:25 uur.
UVV vs. Vaessen Pioniers

In Vleuten kwam Vaessen Pioniers tot een rally van vier punten in de tweede en vierde inning vs. UVV, voegde een 6-run rally toe in de negende en won met 15-2.


...Dirk van 't Klooster...
...5x op het honk, 2 Hits, 2 Runs, 2 RBI's...
(© Foto: Henk Seppen)
UVV's Hoofd Coach Ferenc Jongejan gebruikte vanavond zes verschillende werpers, waarvan er één tweemaal de heuvel beklom. Twee van de zes werpers waren positie-spelers, waaronder de startende rechtsvelder Nick Peels. De andere was startende catcher Joris van Ballegooy, die vanavond ook nog 2e honkman was en in het rechtsveld speelde.

De werperswissels waren niet de enige van UVV. Er werden ook vier nieuwe spelers in de wedstrijde gebracht en er waren totaal 14 verdedigende wissel plus ook nog een aanvallende wissel.

Na een loper te hebben achtergelaten in de eerste inning scoorde Pioniers vier punten in de tweede slagbeurt op de Belg Kenny Van Den Branden, die zijn eerste start van het seizoen maakte. Met één uit sloeg Dè Flanegin een honkslag, net als Chris Williams met twee uit. De honken kwamen vol te staan toen Max Draijer vier wijd kreeg. De drie lopers konden even later allemaal scoren toen derde honkman Mike Bazuin een foute aangooi maakte op een klap van Zerzinho Croes, die zelf hierdoor het derde honk bereikte. Hij scoorde daarna het vierde punt op een hierna volgende honkslag van Dirk van 't Klooster.

Het was vanavond niet Bazuin's avond, want in de tweede helft van de tweede inning werd hij uit het veld gestuurd door Home Plate Umpire Fred van Groningen Schinkel na commentaar op slag-en-wijd. Hij had op dat moment een count van 1-wijd-2-slag en Cecil Comenencia maakte de slagbeurt als pinch-hitter af. Comenencia kreeg toen drie slag en die kwam nog op naam van Bazuin.

Pioniers kwam opnieuw tot een 4-run rally in de vierde inning op Martijn van Soest, die de pitching in de voorgaande inning had overgenomen voor UVV. Hij gooide vier wijd op Max Draijer en Zerzinho Croes, die daarna gedwongen uitging op een grounder van Dirk van 't Klooster. Maar toen volgde Danny Rombley met een RBI-double, Vince Rooi voegde een 2-run single toe en nadat ook Mark Duursma een honkslag had geslagen werd het vierde punt gescoord op een opofferingsslag van Dè Flanegin.

Ricardo Hernandez Sanchez startte voor Pioniers, zoals hij dat ook zou hebben gedaan in de vijf voorgaande pogingen om te spelen. Hoewel hij maandagavond zijn complete warming up had afgewerkt voordat de wedstrijd werd afgelast, beklom de linkshandige Venezolaan vanavond toch de heuvel. Hij schakelde de eerste elf slagmensen op rij uit, waarvan vijf met drie slag, maar zijn Perfect Game eindigde in de vierde inning toen Gilmer Lampe een honkslag sloeg met twee uit. Lampe was de enige speler die Hernandez tot de honken toestond in de vijf innings die hij gooide.


...Dennis De Quint...
...homerun...
(© Foto: Henk Seppen)
Pioniers liet twee lopers achter in zowel de vijfde als de zesde inning op respectievelijk Gilian van Lith en Thomas Steenwijk. De laatste gooide ook de zevende inning voor UVV en moest toen een punt toestaan. Met één uit sloeg Zerzinho Croes een driehonkslag en scoorde op een grounder van volgende slagman Dirk van 't Klooster.

UVV scoorde hierna tweemaal in de 2e7 op Dennis Buring, die Hernandez in de inning ervoor was opgevolgd. Hij kreeg een lead-off double tegen van Gilmer Lampe en een 2-run homerun van Dennis De Quint, maar daar bleef het vanavond wat de punten betreft bij voor de thuisploeg.

In de achtste inning nam Joris van Ballegooy, de startende catcher van UVV, maar sinds de vijfde inning de 2e honkman, de pitching over. Hij kreeg twee snelle nullen, zag toen Dè Flanegin het honk bereiken na een fout, maar daarna volgde een gedwongen nul.

In de negende werd rechtsvelder Nick Peels UVV's zesde werper van de avond, terwijl Van Ballegooy naar het rechtsveld verhuisde. Peels kwam al snel in de problemen na vier wijd voor openingsslagman Chris Williams. Hij bereikte het derde honk toen een foute aangooi werd gemaakt op een 'force play-grounder' van Max Draijer en daarna volgde Zerzinho Croes met een puntscorende honkslag. Dirk van 't Klooster kreeg vervolgens vier wijd en Danny Rombley volgde met een 2-run double. Met één uit kwamen de honken vol te staan toen Mark Duursma vier wijd kreeg. Peels gooide daarna ook vier wijd op Dè Flanegin, zodat werd gescoord en daarna wisselde hij weer van plaats met Van Ballegooy. Die kreeg nog RBI-singles tegen van Djewi Appelman en Chris Williams die de stand op 15-2 brachten. Twee gedwongen nullen sloten de inning eindelijk af.

Swen Huijer gooide de negende inning voor Pioniers, kreeg een 2-out single tegen van Van Ballegooy, maar sloot de wedstrijd daarna af met een strikeout.

UVV - Vaessen Pioniers 2-15
RHE
Vaessen Pioniers040400106-15140
UVV000000200-244
pitchers Pioniersinn.SOBBHRER
Ricardo Hernandez Sanchez, W (3-0)56-1--
Dennis Buring222222
Scott Ronnenbergh111---
Swen Huijer11-1--
pitchers UVVinn.SOBBHRER
Kenny Van Den Branden, L (0-1)24334-
Martijn van Soest212444
Gilian van Lith1211--
Thomas Steenwijk221211
Joris van Ballegooy1-----
Nick Peels0.1-4265
Joris van Ballegooy0.2--2--
Homerun: UVV: Dennis De Quint (1)(2-run,7e,op Buring).
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-Fred van Groningen Schinkel, 1B-Roy van de Wateringen.
Official Scorer-Brigitta Zaal.
Play-by-Play Scorer-Jeanette van Drunen.
Speeltijd-3:18 uur.
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.