Grand Slam * Stats & News
Updated: 14 mei 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar
Startende Werpers komende series
English
AMSTERDAM - Alles is weer bijna terug naar normaal wat de pitching-rotaties betreft. Sinds afgelopen donderdag werden er totaal 17 wedstrijden afgelast vanwege de weersomstandigheden. Op vrijdag kon er slechts één inhaalwedstrijd worden gespeeld, waarna er nog twee volgden op maandag. Dinsdagavond kon voor het eerst het complete schema van vier wedstrijden volgens planning worden gespeeld. Er moeten nog vijf wedstrijden worden ingehaald en die staan op het programma voor dinsdag 20 en 27 mei.


(© Foto: Henk Seppen)
Donderdagavond begint de nieuwe reeks van drie wedstrijden. En hoewel er de afgelopen dagen de nodige aanpassingen zijn geweest in de werpers-rotaties zijn de meeste weer in de goede volgorde terecht gekomen.

L&D Amsterdam Pirates, DOOR Neptunus, Mr. Cocker HCAW en Corendon Kinheim kunnen allemaal de komende reeks beginnen met hun normale werpersvolgorde. Dat betekent dat RHP Rob Cordemans (Amsterdam), LHP Diegomar Markwell (Neptunus), RHP Sander Helmendach (HCAW) en RHP David Bergmana (Kinheim) donderdag op de heuvel staan. Cordemans en Markwell misten hun start vanwege de regen, maar Helmendach en Bergman startten in het inhaalduel van vrijdag. Echter, Kinheim moet wel nog een beslissing nemen over hun starter voor zaterdag.

De rotatie van Vaessen Pioniers is ook ongewijzigd gebleven, maar heeft nu wel een andere volgorde. De reguliere Game 1 starter Ricardo Hernandez Sanchez begon het inhaalduel van dinsdag en zal nu zondag Game 3 beginnen. Dat betekent dat RHP Steven van Groningen en RHP Elton Koeiman nu respectievelijk de eerste en tweede wedstrijd zullen beginnen.

ADO Lakers had de rotatie voor de komende week eerder al aangekondigd en die is ongewijzigd.

UVV en Mampaey The Hawks moeten nog steeds een geblesseerde werper missen. En dus bekijken zij hun wedstrijden dag-voor-dag en hebben alleen een starter bekend gemaakt voor donderdagavond. The Hawks voegt de Venezolaanse rechtshander Danny Forte Salvador de komende dagen aan de ploeg toe en hij komt mogelijk komend weekeinde al voor het eerst in actie.

Programma & Startende Werpers

(14 mei)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.