Grand Slam * Stats & News
Updated: 15 november 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto: Almere '90)

Almere '90 stelt nieuw coaching-duo aan voor volgend seizoen
English
ALMERE - Op 15 november maakte Almere '90 bekend dat het een nieuwe coachingstaf heeft gevormd die de honkbalploeg volgend seizoen zal leiden. In 2015 staat de ploeg onder leiding van Hoofd Coach Gerard Kremer, die zal worden geassisteerd door Joey Berkenbosch.


...Gerard Cremer...
(© Foto: Almere '90)
Dit seizoen waren Frank van Leeuwen, Martin Osinga en Harold Wout de coaches. De ploeg eindigde op een gedeelde achtste plaats met De Zuidvogels in de Eerste Klasse A met een 8-12 'record'.

Gerard Kremer speelde in het verleden zelf in jeugdploegen en het eerste team van Almere '90, maar was ook coach van verschillende jeugdteams van de club. Daarnaast was hij de dug-out scorer van het Almere '90 honkbalteam toen dat een aantal jaar geleden uitkwam in de Hoofdklasse. Binnen de club is Cremer ook actief (geweest) als scheidsrechter.

Joey Berkenbosch gaat het coachen combineren met het zelf spelen in de ploeg waarvan hij de afgelopen paar seizoenen deel van uitmaakte. Hij speelde in de Hoofdklasse voor Almere '90 en Amsterdam Pirates.

Voor het seizoen 2015 heeft Almere '90 vier nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. Dat zijn Jeffrey de Busser, Wladimir van Lamoen, Tim Udo en Shermayn Balentien. De Busser en Balentien speelde in het verleden ook al voor Almere '90. In 2013 speelde Balentien in twee Hoofdklasse-wedstrijden voor UVV. Udo speelde voor verschillende teams bij HCAW en TIW-Survivors. Van Lamoen is afkomstig van Quick Amersfoort.

(15 november)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.