Grand Slam * Stats & News
Updated: 16 oktober 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto's: Robert Bos)

DSS breekt na promotie met coaches Koot, Van Vilsteren
English

...Hoofd Coach Frank Koot...

...Asst. Coach Harry van Vilsteren...
(© Foto's: Robert Bos Photos)
HAARLEM - Een paar dagen na de 3-2 winst van de best-of-five Promotie/Degradatie Play-Off tegen Mampaey The Hawks, resulterend in promotie naar de Hoofdklasse, kwam er een verrassende ontwikkeling, want DSS heeft laten weten niet verder te gaan met hun Hoofd Coach Frank Koot en zijn assistent Harry van Vilsteren.

Het nieuws werd gebracht door het Haarlems Dagblad. In het artikel werd gesteld dat volgens het bestuur van DSS communicatieve strubbelingen de reden van het ontslag zouden zijn.

,,Zaterdagavond sta je nog met de bloemen op het veld en was het 'hieperdepiep hoera' en twee dagen later word je ontslagen'', reageerde Koot in het artikel. ,,Ik ben op zijn zachtst gezegd heel teleurgesteld'', voegde Koot toe.

Koot leidde DSS de laatste twee seizoenen. Vorig jaar eindigde de ploeg al in de top van de Overgangsklasse. Dit seizoen waren het DSS en Twins, die tot het einde streden om het kampioenschap. Dat werd pas beslist op de laatste speeldag van het seizoen toen DSS op eigen veld met 8-7 won. Daarmee veroverde DSS de titel en plaatste zich voor de best-of-five reeks tegen The Hawks, dat op de laatste plaats eindigde in de Hoofdklasse.

(16 oktober)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.