Grand Slam * Stats & News
Updated: 17 december 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar
(door Marco Stoovelaar)

Nieuwe hoofdsponsor voor Neptunus
English
ROTTERDAM - Landskampioen Neptunus maakte vandaag (woensdag 17 december) bekend dat het een sponsor-overeenkomst van drie jaar heeft gesloten met Fundashon Bon Intenshon - Curaçao. Met ingang van komend seizoen zal de Hoofdklasse-ploeg in de competitie uitkomen onder de naam Curaçao Neptunus.

Sinds 1998 was DOOR Training & Coaching de hoofdsponsor van Neptunus, dat vanaf dat moment speelde onder de naam DOOR Neptunus. DOOR zal Neptunus blijven steunen als sub-sponsor.

In de 17-jarige periode dat Neptunus en DOOR Training & Coaching samenwerkten veroverde de ploeg liefst elf (!) kampioenstitels, waaronder een record-aantal van zeven op rij in 1999-2005. Na de titel opnieuw te hebben gepakt in 2009-2010 werd Neptunus weer landskampioen in 2013 en prolongeerde de titel dit jaar in een enerverende en spannende Holland Series. De best-of-seven tegen L&D Amsterdam Pirates moest 'all the way' gaan en met een 3-1 achterstand kwam Neptunus terug, won de volgende drie wedstrijden en behaalde opnieuw het kampioenschap.

Fundashon Bon Intenshon (wat staat voor Stichting Goede Bedoeling) is actief sinds 1990. Naast sport is de Stichting ook actief op het gebied van muziek, cultuur, gezondheidszorg, toerisme, onderwijs en armoedebestrijding.

De Stichting heeft een totaalbeeld voor ogen en wenst het eiland Curaçao onder aandacht te brengen van de internationale gemeenschap. Dit doet men, naast vele andere kleine projecten, middels een drietal grote projecten, zoals het Curaçao North Sea Jazz Festival, Curaçao International Film Festival Rotterdam en de Curaçao Soccer Academy.

Men stelt dat Neptunus Rotterdam in het totaalbeeld van de stichting past en heeft binnen dit partnership tot doelstellingen om het honkbal in Nederland en Curaçao dichter bij elkaar te brengen, in de toekomst te kijken naar de mogelijkheden om enkele talentvolle jeugdspelers te integreren en het eiland Curaçao positief te promoten.

(17 december)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.