Grand Slam * Stats & News
Updated: 22 maart 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar


Groen licht voor Haarlemse Honkbal Week
English
HAARLEM - De 27e editie van de Haarlemse Honkbal Week gaat gewoon door! Op zaterdag 22 maart werd bekend gemaakt dat het Organisatie-Comité van het tweejaarlijkse evenement heeft besloten met nieuwe energie de schouders onder het evenement te zetten. Het toernooi zal plaatsvinden van 11 tot en met 20 juli in het historische Pim Mulier Stadion, de locatie van het evenement sinds 1963.

De huidige financiële situatie maakt het moeilijk grote evenementen te organsieren, omdat er simpelweg minder sponsors zijn dan in het verleden. Desondanks heeft het Organisatie-Comité er vertrouwen in dat de 27e editie opnieuw succesvol zal zijn. De vernieuwde energie resulteerde al gelijk in een aantal nieuwe huurders van skyboxen.

Vorig jaar werd het World Port Tournament in Rotterdam, vanwege de financiële crisis, met twee dagen ingekort, terwijl er slechts vier ploegen deelnamen in plaats van vijf.

Besloten is nu dat er ook op de komende Haarlemse Honkbal Week maar vier deelnemende teams zullen zijn. Dat zijn USA, Taiwan, Japan en de nationale ploeg van Nederland.

Het is voor het eerst sinds 1971 dat er vier teams zullen deelnemen aan het toernooi. Het wordt de zesde keer in de historie dat het deelnemersveld zal bestaan uit vier ploegen. Eerder namen vier teams deel in 1963, 1966, 1968, 1969 en 1971. In 1972 namen zeven ploegen deel, maar bestond het evenement uit twee aparte toernooien, een poule van vier teams en een poule van drie teams. Er waren toen geen wedstrijden tussen de teams uit de twee aparte poules.

(22 maart)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.