Grand Slam * Stats & News
Updated: 26 april 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar
Pioniers bederft opnieuw Neptunus' jacht op 1.000e zege
English
HOOFDDORP / DEN HAAG / DORDRECHT / VLEUTEN - Twee dagen na met 5-3 te hebben verloren in de eerste poging de 1.000e overwinning op het hoogste niveau te boeken stond DOOR Neptunus vandaag (zaterdag 26 april) opnieuw met lege handen. De titelverdediger stond na één inning met 3-0 achter, werd vier innings hitloos gehouden door Steven van Groningen, maar kwam in vijfde slagbeurt alsnog langszij. De stand bleef echter in de volgende vier innings op 3-3 staan, zodat een verlenging volgde. Neptunus verzuimde hun tie-break lopers op te schuiven, waarna Pioniers succesvoller was. Met lopers op alle honken was het een opofferingsslag van Danny Rombley die Pioniers een 4-3 zege opleverde en daardoor ongeslagen bleef. De volgende kans voor Neptunus op de 1.000e overwinning komt zondag als de ploeg thuisspeelt vs. Pioniers.

ADO Lakers verraste met een 7-5 overwinning vs. Corendon Kinheim, dat donderdag de opener van de 3-game series nog ruim met 18-0 won. ADO Lakers was in de eerste vier wedstrijden van het seizoen nog puntloos gehouden, maar sloeg nu toe met vijf runs in de vijfde inning met als hoogtepunt een 3-run triple van Odion Gouverneur. Hiermee boekte ADO Lakers de eerste overwinning, terwijl Kinheim de eerste nederlaag van het seizoen kreeg toegediend.

L&D Amsterdam Pirates won opnieuw ruim vs. Mampaey The Hawks. Na een 17-0 winst op donderdag won Amsterdam vandaag met 19-1 op 20 honkslagen, waaronder vier van Michael Duursma en Bas de Jong. De laatste sloeg een grand slam homerun, terwijl ook Kenny Berkenbosch homerde.

Mr. Cocker HCAW boekte de tweede winst van het seizoen en deed dat via een 10-0 shutout-zege bij UVV. Kevin Weijgertse droeg bij met een homerun.

(26 april)
Vaessen Pioniers vs. DOOR Neptunus
In Hoofddorp behoorde de tweede wedstrijd van het seizoen tussen de twee finalisten van vorig jaar opnieuw toe aan Vaessen Pioniers, dat met 4-3 won in 10 innings vs. DOOR Neptunus. En zo was Neptunus' tweede opeenvolgende poging de historische 1.000e overwinning binnen te halen niet succesvol.

Dat het duel van vandaag richting thuisploeg zou gaan werd al enigzins duidelijk in de eerste vier innings. Pioniers nam een snelle 3-0 voorsprong in de eerste inning, terwijl startende werper Steven van Groningen Neptunus hitloos hield. Echter, Neptunus leek het duel om te gaan draaien toen het de No-Hitter brak en driemaal scoorde in de vijfde inning om langszij te komen. Hierna kreeg de Rotterdamse ploeg verschillende honklopers, terwijl Pioniers weinig kansen kreeg iets terug te doen. Maar Neptunus liet zeven lopers achter in de laatste vijf innings, waarna Pioniers het duel besliste in de tweede helft van de 10e inning.


...Danny Rombley...
...walk-off opofferingsslag...
(© Foto: Henk Seppen)
Neptunus-starter Orlando Yntema was niet scherp in de eerste inning en moest drie punten toestaan met twee uit. Hij gooide vier wijd op lead-off hitter Zerzinho Croes, waarna hij een honkslag moest verwerken van Dirk van 't Klooster. Een vangbal en 'foul-out' volgden, maar daarna scoorden beide lopers toen Mark-Jan Moorman een 2-run double sloeg. Moorman schoof vervolgens op toen een fout werd gemaakt op een grounder van Kevin Dirksen en scoorde op een hierna volgende honkslag van Dè Flanegin. Yntema sloot daarna af met een strikeout, maar Pioniers had een 3-0 voorsprong genomen en had de toon gezet voor de wedstrijd.

In de tweede inning kreeg Yntema twee honkslagen tegen met één uit, maar dit keer voorkwam hij meer tegenpunten. Vanaf de derde inning gooide Yntema een stuk beter en hield Pioniers van scoren af. In de derde begon hij met vier wijd voor Moorman, maar werd daarna gesteund met een dubbelspel. En in de vierde kreeg hij een one-out single tegen van Max Draijer, maar die bleef achter op het tweede honk.

Intussen kon Neptunus niet produceren op Steven van Groningen. De rechtshander raakte lead-off hitter Gyenuar Lopez met een worp in de eerste inning (die uitging in een dubbelspel), maar daarna schakelde hij de volgende elf slagmensen op rij uit.

De situatie veranderde in de eerste helft van de vijfde inning. Neptunus brak toen niet alleen de No-Hitter, maar ook de shutout en bracht de stand in evenwicht. Dwayne Kemp opende met een honkslag en stal het tweede honk, waarna hij opschoof toen ook Gianison Boekhoudt een honkslag sloeg. Hierna scoorden Kemp en Boekhoudt toen Daniel Fernandes volgde met een driehonkslag. Met één uit gooide Van Groningen vier wijd op Mourik Huijser en kreeg toen een RBI-single tegen van Shaldimar Daantji, waardoor de stand in balans kwam en er een nieuwe wedstrijd van maakte. Na een vangbal kreeg Neptunus de honken vol toen Benjamin Dille werd geraakt door een worp, maar verzuimde daarna de leiding te nemen, want volgende slagman Raily Legito werd uitgevangen op fout gebied, zodat de honken vol achterbleven.

In de volgende vier slagbeurten kreeg Neptunus verschillende lopers in scoringspositie, maar wist de gelijke stand niet te doorbreken. In de zesde, op nieuwe werper Dennis Buring, begon Dwayne Kemp met vier wijd, maar strandde op het tweede honk.

In de zevende opende Mourik Huijser met een honkslag en werd doorgestoten naar het tweede honk door Daantji, maar werd toen op de plaat uitgeschakeld bij een poging te scoren op een 2-out single achter het tweede honk van Dille.

In de achtste bracht Pioniers nieuwe werper Scott Ronnenbergh in met twee uit, maar die gooide vier wijd op Boekhoudt, die vervolgens opschoof naar het tweede honk na een mislukte pick-off. Maar daar bleef hij achter, want Ronnenbergh volgde met een strikeout.

In de negende werd Sedley Karel de nieuwe werper voor de thuisploeg. Hij begon met vier wijd op lead-off hitter Urving Kemp, die opschoof na een OSS en het derde honk bereikte na een honkslag van Daantji. Maar opnieuw liet Neptunus de lopers achter.

Pioniers kreeg slechts één honkloper in scoringspositie van de zesde tot en met negende inning. In de zesde inning raakte Yntema Dè Flanegin met een worp, maar zijn pinch-runner Chris Williams werd uitgeschakeld in een 'inning-ending double play'. Yntema zorgde daarna voor drie nullen op rij in de zevende slagbeurt.

In de achtste nam Jorian van Acker het werpen over en had eveneens een '1-2-3' inning. Vervolgens, in de 2e9, gooide Neptunus-closer Berry van Driel vier wijd op lead-off hitter Kevin Dirksen, die opschoof na een opofferingsstootslag van volgende slagman Chris Williams. Maar die strandde op het tweede honk en dat betekende dat er een verlenging volgde, dus een tie-break.

In de eerste helft van de 10e inning waren Gyenuar Lopez (2e honk) en Benjamin Dille (1e honk) de tie-break lopers voor Neptunus. Maar Raily Legito's poging voor een opofferingsstootslag eindigde in een pop-up en volgende slagman Dwayne Kemp sloeg eveneens een pop-fly (binnenhoog). De inning kwam ten einde toen Gianison Boekhoudt werd uitgevangen in het linksveld.

In de 2e10 waren Mark Duursma (2e honk) en Max Draijer (1e) de lopers. Pioniers was wel succesvol in het opschuiven van de loperrs via een opofferingsstootslag van Zerzinho Croes, waarna, zoals verwacht, opzettelijk vier wijd werd gegooid op Dirk van 't Klooster om een gedwongen loop te creëren. Maar Danny Rombley sloeg de bal vervolgens het linksveld in voor een 'walk-off sacrifice fly' om Pioniers een 4-3 zege te bezorgen.

...Danny Rombley's houding op de grote foto is karakteristiek voor hem, voordat hij het slagperk betreedt...
...kijk maar naar bovenstaande reeks foto's sinds 2011...
(© Alle Foto's: Henk Seppen)

Vaessen Pioniers - DOOR Neptunus 4-3 (10 inn.)
RHE
DOOR Neptunus000030000 0-371
Vaessen Pioniers300000000 1-471
(twee uit toen het winnende punt werd gescoord in de 10e inning)
pitchers Neptunusinn.SOBBHRER
Orlando Yntema752732
Jorian van Acker1-----
Berry van Driel, L (0-1)1.212-1-
pitchers Pioniersinn.SOBBHRER
Steven van Groningen521433
Dennis Buring2.2212--
Scott Ronnenbergh0.111---
Sedley Karel1-11--
Bayron Cornelisse, W (1-0)1-----
Box Score
Play-by-Play
Stand
Programma
Umpires: HP-Olav Steijger, 1B-Fred Oosterling, 3B-Rob Has.
Official Scorer-Linda Steijger.
Play-by-Play-Ger van Dongen.
Techn. Commissioner-Arnold Verbrugge.
Speeltijd-3:04 uur.
ADO Lakers vs. Corendon Kinheim
In Den Haag stond ADO Lakers met 3-1 achter in de vierde inning tegen Corendon Kinheim. Hoewel het puntenverschil klein was leek de thuisploeg af te stevenen op de zesde opeenvolgende nederlaag, zeker na afgelopen donderdag met 18-0 te hebben verloren van Kinheim. Maar nadat de achterstand in de vijfde was teruggebracht tot 3-2 kwam ADO Lakers in de zesde slagbeurt tot een rally van vijf punten en diende Kinheim een verrassende 7-5 nederlaag toe. De winst was de eerste voor ADO Lakers dit seizoen en de eerste in de Hoofdklasse voor rookie Hoofd Coach Eugene Henson.


...Odion Gouverneur...
...3-run triple...
(© Foto: Henk Seppen)
Na een puntloze eerste inning opende Kinheim de score met twee runs in de tweede slagbeurt op starter Dennis Burgersdijk. De rechtshander gooide vier wijd op lead-off hitters Bryan Engelhardt en Jeffrey Arends en kreeg daarna een one-out, RBI-double tegen van Dashenko Ricardo. Nadat Sven van de Sanden was uitgegaan na een line drive scoorde Kinheim weer toen Justin Martinus het honk bereikte na een fout.

ADO Lakers pakte een punt terug in de derde inning op rookie starter Glenn Wassink. Kelvin Knape opende met een honkslag, maar ging gedwongen uit op een klap van Odion Gouverneur. De laatste bereikte even later het derde honk na een mislukte pick-off van Wassink en scoorde op een 2-out single van Christian Diaz.

Kinheim bracht het verschil weer op twee punten in de vierde slagbeurt, maar had toen meer punten kunnen scoren. De Haarlemmers kregen de honken vol toen Mervin Gario vier wijd kreeg en Dashenko Ricardo en Sven van de Sanden beiden een honkslag sloegen. Rciardo ging vervolgens gedwongen uit op het derde honk na een grounder van Justin Martinus, maar bracht ook Gario binnen. Maar met lopers op het eerste en tweede honk gooide Burgersdijk drie slag op René Cremer, waarna hij kort erna honkloper Van de Sanden uitschakelde om de inning af te sluiten.

ADO Lakers maakte er even later weer een 'one-run' verschil van toen de Kinheim-verdediging driemaal in de fout ging. Lead-off hitter Brian Raap bereikte het honk na een fout en schoof op toen daar een foute aangooi op volgde. Met één uit kon hij niet scoren toen er opnieuw een fout werd gemaakt op een klap van Odion Gouverneur, maar de twee lopers kwamen vervolgens een honk verder na een 'double-steal'. Raap was hierna sneller bij de plaat dan de aangooi op een grounder richting tweede honk van Stephen Henson om er 3-2 van te maken, waarna een dubbelspel de inning afsloot.

In de eerste helft van de 6e inning kreeg Kinheim de kans de voorsprong uit te breiden, maar verzuimde dat te doen. Met twee uit sloegen Justin Martinus en René Cremer een honkslag, waarna de honken vol kwamen te staan via vier wijd voor Niels van Weert. Maar drie lopers bleven achter, want Martijn Riphagen (die de pitching in de 5e had overgenomen) schakelde Quintin De Cuba met drie slag uit om een einde te maken aan de inning.

En daarna sloeg ADO Lakers met vijf punten toe in de tweede helft van de zesde inning. Voor Kinheim nam Jean-Paul Gulinck de pitching over van Glenn Wassink. De linkshander begon met vier wijd voor lead-off hitter Jesper van Aken, maar volgde met een strikeout. Echterm ADO Lakers kreeg hierna de honken vol toen Joshua Zara werd geraakt door een worp en Jason Jakobus het honk bereikte via een stootslag-honkslag. Gulinck raakte vervolgens Brian Raap met een worp, resulterend in een punt en een werperswissel. Pim Walsma nam het over, maar die werd begroet met een RBI-single van pinch-hitter Glenn Romney en kreeg toen een 'baseclearing, 3-run triple' tegen van Odion Gouverneur die daarmee de stand op 7-3 bracht.

Kinheim antwoordde met twee runs in de eerste helft van de zevende. Met één uit sloeg Jeffrey Arends een honkslag en kreeg Mervin Gario vier wijd, waarna beiden scoorden toen Dashenko Ricardo volgde met een tweehonkslag. Jurandy Girigori nam de pitching hierna over voor ADO Lakers en schakelde de Martinus-broers uit om de inning af te sluiten en een 'Hold' te verdienen.

Kinheim was niet meer in staat het duel in eigen voordeel om te draaien. Het liet een loper op het eerste honk achter in de negende achtste inning, waardoor drie slagmensen op rij werden uitgeschakeld in de negende door Ibrahin Redan, die daarmee een save op zijn naam kreeg.

ADO Lakers - Corendon Kinheim 7-5
RHE
Corendon Kinheim020100200-5104
ADO Lakers00101500X-762
pitchers Kinheiminn.SOBBHRER
Glenn Wassink53132-
Jean-Paul Gulinck, BS (1), L (0-1)0.111144
Pim Walsma2.223211
pitchers ADO Lakersinn.SOBBHRER
Dennis Burgersdijk4.224432
Martijn Riphagen, W (1-0)1.212522
Jurandy Girigori, H (1)1.21-1--
Ibrahin Redan, SV (1)1-----
Box Score
Play-by-Play
Stand
Programma
Umpires: HP-Henri van Heijningen, 1B-Efrem Silvania, 3B-Martijn Bosschaart.
Official Scorer-Jeanette van Drunen.
Play-by-Play-Francis Speters.
Techn. Commissioner-Paul Bokern.
Speeltijd-3:00 uur.
Mampaey The Hawks vs. L&D Amsterdam Pirates
In Dordrecht won L&D Amsterdam Pirates opnieuw ruim vs. Mampaey The Hawks. Na 17-0 winst op donderdag won Amsterdam vandaag met 19-1. Amsterdam gebruikte het telefonische kengetal voor het totaal aantal honkslagen in dit duel, want de ploeg sloeg er namelijk 20. Vier daarvan werden geslagen door Mark Duursma en Bas de Jong. De laatste sloeg een grand slam homerun en had zes binnengeslagen punten, terwijl Kenny Berkenbosch bijdroeg met een 3-run homerun.


...Bas de Jong...
...3 Runs, 4 Hits, Grand Slam, 6 RBI's, Gestolen Honk...
(© Foto: Henk Seppen)
Alle startende spelers in de Amsterdamse line-up sloegen minimaal één honkslag. Allen sloegen ook minimaal één punt binnen, behalve Percy Isenia en allen scoorden minimaal één punt, behalve lead-off hitter Roelie Henrique. Vijf spelers kwamen driemaal tot scoren, namelijk Michael Duursma, Remco Draijer, Kenny Berkenbosch, Bas de Jong en Percy Isenia.

The Hawks sloeg slechts zes honkslagen op twee werpers, waarvan vier op starter Kevin Heijstek, die vijfmaal drie slag gooide in vijf innings en zijn tweede winst van het seizoen op zijn naam kreeg.

The Hawks-starter José Moreno begon met vier wijd voor lead-off hitter Roelie Henrique in de eerste inning, maar die ging even later uit bij een steelpoging. Hierna kreeg Pirates de honken vol toen Michael Duursma en Remco Draijer beiden een honkslag sloegen en Kenny Berkenbosch vier wijd kreeg. Bas de Jong dreunde hierna een 0-wijd-1-slag pitch van Moreno over de linksveldomheining voor een grand slam homerun en bezorgde Amsterdam een vroege 4-0 voorsprong. Percy Isenia sloeg hierna ook een honkslag, bereikte het derde honk na een fout op een 'force play-grounder' van Rashid Gerard en scoorde op een opofferingsslag van Jesse Aussems.

Amsterdam-starter Kevin Heijstek kreeg even later in de eerste inning een lead-off single tegen van Jules Peters, die scoorde op een 2-out single van Rodney Michel, maar die ging op zijn beurt gedwongen uit om de inning af te sluiten. Voor The Hawks zou dit het enige punt van de middag zijn.

In de tweede inning kwam Amsterdam tot een rally van zes punten op vier honkslagen. Met één uit kwam Bas de Jong opnieuw aan slag met de honken vol en dit keer sloeg hij een 2-run single. De honken kwamen opnieuw vol te staan na vier wijd voor Percy Isenia en dat werd gevolgd door een 2-run single van Rashid Gerard. Een honkslag van Jesse Aussems en een opofferingsslag van Björn Hato zorgden voor de volgende twee punten en maakten er een 11-1 stand van.

Amsterdam kreeg opnieuw een grote rally in de derde slagbeurt toen vijfmaal werd gescoord. Deze punten werden gescoord op nieuwe werper Ronald de Bont, de aangekondigde startende werper voor Game 3 op zondag. De waarschijnlijke starter voor dat duel zal nu rechtshander Quinn Tramm zijn. De Bont kreeg honkslagen tegen van Duursma en Draijer en dit keer was het Berkenbosch die volgde met een 3-run homerun. Een opofferingsslag van Gerard en honkslag van Henrique produceerden de volgende punten en voerden de stand op naar 16-1.

Na twee lopers te hebben achtergelaten in de vierde scoorde Amsterdam weer twee punten in de vijfde slagbeurt. Aussems opende met een tweehonkslag en Hato sloeg een honkslag, waarna Duursma een one-out, RBI-double sloeg en Draijer een RBI-grounder toevoegde.

Pirates zou nog één punt scoren in dit duel en dat gebeurde in de zevende inning op Shurendell Borgschot, die daarvoor de midvelder was. Overigens nam Kevin van Veen zijn plek in het midveld over en dat is weer één van de werpers op het roster van The Hawks. Het laatste punt werd gescoord op een grounder van Duursma.

Chris Mowday nam de pitching van Heijstek over in de zesde inning en zorgde toen voor drie nullen op rij, waaronder twee strikeouts. In de zevende kreeg hij 2-out singles tegen van Shurendell Borgschot en Steven Wharwood, maar maakte hierna een einde aan de wedstrijd met een nieuwe strikeout.

Mampaey The Hawks - L&D Amsterdam Pirates 1-19 (7 inn.)
RHE
L&D Amsterdam Pirates5650201-19202
Mampaey The Hawks1000000-161
pitchers Piratesinn.SOBBHRER
Kevin Heijstek, W (-0)551411
Chris Mowday23-2--
pitchers The Hawksinn.SOBBHRER
José Moreno, L (0-2)21581110
Ronald de Bont4--1177
Shurendell Borgschot1-1111
Homeruns: Pirates: Bas de Jong (1)(grand slam,1e,op Moreno); Kenny Berkenbosch (1)(3-run,3e,op De Bont).
Box Score
Play-by-Play
Stand
Programma
Umpires: HP-Edwin Louisa, 1B-Johan Brandsma, 3B-Antoine Loock (debuut).
Official Scorer-Alex van den Berg.
Play-by-Play-Stefan Slinger.
Speeltijd-2:20 uur.
UVV vs. Mr. Cocker HCAW
In Vleuten boekte Mr. Cocker HCAW een 10-0 shutout-zege tegen UVV op tien honkslagen, waaronder drie van Linoy Croes en Kevin Weijgertse. Beiden hadden ook drie binnengeslagen punten, want Croes sloeg een tweehonkslag, terwijl Weijgertse een driehonkslag en homerun sloeg, hij miste alleen de tweehonkslag om 'for-the-cycle' te slaan.


...Kevin Weijgertse slaat een driehonkslag in de 6e inning...
...hij scoorde 3x, had 3 hits & 3 RBI's en homerde ook...
(© Foto: Alfred Cop Fotografie)
Vorig seizoen was HCAW 1-5 vs. UVV, nadat de ploeg in zes wedstrijden was 'gesweept' in het seizoen 2012. HCAW won ook twee van de zes wedstrijden in 2011 vs. UVV, dat toen een rentree maakte in de Hoofdklasse.

Voor HCAW was dit pas de vierde 10-punten verschil shutout-zege sinds een 11-0 zege tegen Almere '90 in 2006. HCAW won met 10-0 in 2010 vs. ADO en won tweemaal met 14-0 van de Haagse ploeg in 2011 en 2013.

HCAW sloeg onmiddelijk met drie runs toe met twee uit in de eerste inning op startende werper Kevin Noordzij. Linoy Croes opende met vier wijd, maar ging uit in een dubbelspel, nadat volgende slagman Jasper Keijzer was uitgevangen in het rechtsveld. Hierna kreeg Jorin van Amstel vier wijd en bereikte Sergino Martis het honk na een een fout, waarna Kevin Weijgertse volgde met een 3-run homerun.

HCAW voegde het volgende punt toe in de tweede slagbeurt toen Max Clarijs opende met een tweehonkslag en ging scoren op een one-out single van Linoy Croes.

Na twee puntloze innings en twee lopers te hebben achtergelaten kwam HCAW tot een rally van vijf punten in de vijfde inning om een comfortabele 9-0 voorsprong te nemen. De Bussumers kregen de honken vol toen Van Amstel het honk bereikte na een fout, Martis vier wijd kreeg en Weijgertse een honkslag sloeg. Een grounder van Rossini Frolijk en een honkslag van Roy Seltenrijch brachten hierna de punten binnen en dat leidde ook tot een werperswissel. Martijn van Soest nam het over van Kevin Noordzij. Seltenrijch stal vervolgens het tweede honk en Clarijs kreeg vier wijd, zodat de honken weer vol kwamen, waarna een punt werd gescoord toen Jim Froberg een honkslag sloeg. Nog eens twee runs volgden toen Linoy Croes hierna een tweehonkslag sloeg.

HCAW scoorde het laatste punt in de zesde inning toen Weijgertse een driehonkslag sloeg met twee uit en scoorde op een honkslag van Frolijk, waardoor de stand werd opgevoerd naar 10-0.

HCAW's Venezolaanse starter Ivan Granados gooide vijf innings en kwam tot zes strikeouts. Met een 3-0 voorsprong zag de linkshander hoe UVV de honken vol kreeg met nul uit in de tweede helft van de eerste inning. Brennan Nijhof begon met een tweehonkslag, Norbert Jongerius kwam via een fout op het honk en Gilmer Lampe kreeg vier wijd. Maar hierna volgden een vangbal, strikeout en pop-out om de slagbeurt af te sluiten en de voorsprong te behouden.

In de tweede inning gooide Granadas twee strikeouts, maar stond daarna twee lopers toe in de derde. Nijhof begon opnieuw met een tweehonkslag en Lampe kreeg wederom vier wijd (dit keer met één uit), maar de laatste ging uit bij een steelpoging na een pick-off van Granados. Nijhof strandde op het derde honk.

UVV kreeg verschillende scoringskansen, want het bereikte zeer regelmatig de honken. Echter, de ploeg liet 14 honklopers achter!

In de vierde en vijfde inning liet UVV beide keren twee lopers achter. Dat gebeurde ook in de zesde op nieuwe werper Roel Bellinga, die one-out singles tegen kreeg van Cecil Commenencia en Rick Kuipers.

In de zevende, met een 10-0 achterstand, kreeg UVV de honken vol. Met één uit sloegen Dennis De Quint en Mike Bazuin een honkslag, waarna Thomas Smits met twee uit vier wijd kreeg. Maar de drie lopers bleven achter toen een vangbal een einde maakte aan de wedstrijd.

...Kevin Weijgertse homert in de 1e inning; de bal raakt de top van de linksveld-omheining, zoals linksvelder Brennan Nijhof ziet...
(© Foto's: Alfred Cop Fotografie)

UVV - Mr. Cocker HCAW 0-10 (7 inn.)
RHE
Mr. Cocker HCAW3100510-10101
UVV0000000-083
pitchers HCAWinn.SOBBHRER
Ivan Granados, W (1-1)5464--
Roel Bellinga2114--
pitchers UVVinn.SOBBHRER
Kevin Noordzij, L (0-2)4.114684
Martijn van Soest1.211422
Thijs Steenwijk1-2---
Homerun: HCAW: Kevin Weijgertse (1)(3-run,1e,op Noordzij).
Box Score
Play-by-Play
Stand
Programma
Umpires: HP-Winfried Berkvens, 1B-Roy van de Wateringen, 3B-Niek Elshof.
Official Scorer-Huub Nelissen.
Play-by-Play-Harumi Ueda.
Techn. Commissioner-Gerben Hardeveld.
Speeltijd-2:49 uur.
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.