Grand Slam * Stats & News
Updated: 30 april 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar
Startende Werpers komende series
English
AMSTERDAM - Donderdagavond staan de openers op het programma voor de derde 3-game series van het seizoen 2014. De startende werpers zijn bekend er er zijn een paar wijzigingen in een aantal rotaties.


(© Foto: Henk Seppen)
L&D Amsterdam Pirates, Vaessen Pioniers en UVV maakten geen wijzigingen in hun rotaties. En dus nemen zij het op tegen respectievelijk Corendon Kinheim, ADO Lakers en DOOR Neptunus met dezelfde drie starters als in de twee voorgaande 3-game series.

De overige vijf teams maakten wel wat aanpassingen in hun rotaties.

Corendon Kinheim begint met dezelfde drie werpers als in de eerste en tweede series van het seizoen, maar heeft opnieuw de volgorde gewijzigd. Vorig weekeinde wisselden de starters op zaterdag en zondag ten opzichte van het Opening Weekend. Dit keer begint RHP David Bergman, die de starter was in de openingswedstrijden van beide series, Game 2 op zaterdag. Rookie RHP Glenn Wassink is nu de starter in de opener en LHP Nick Veltkamp zal weer Game 3 beginnen tegen L&D Amsterdam Pirates.

DOOR Neptunus begint met dezelfde twee starters in Game 1 en Game 2 tegen UVV, maar wees RHP Misja Harcksen aan als starter voor Game 3 in plaats van RHP Floris Timmer. Tot nu toe gooide Harcksen driemaal in relief en staat op 1-0. Deze week voegde Neptunus een arm toe aan hun pitchingstaf, want de 24-jarige rechtshandige Amerikaan Will Dismukes arriveerde in Rotterdam.

ADO Lakers wijzigde eveneens de rotatie, behalve voor Game 3, waarin RHP Timo van Ancum weer de starter zal zijn. Voor donderdag is een verrassende starter aangewezen, want LHP Glenn Romney zal dan de heuvel beklimmen. Romney is een outfielder en eerste honkman, die in voorgaande seizoenen een aantal pitching-optredens had, maar is nooit een reguliere werper geweest. Ibrahin Redan, die twee weken geleden de Opening Day starter was, keert terug naar de rotatie en start Game 2. RHP Dennis Burgersdijk, die in de voorgaande twee series de startende werper was in Game 2, is momenteel geblesseerd.

Mr. Cocker HCAW wees dezelfde starters aan voor Game 1 en Game 2, maar begint met een nieuwe starter in Game 3, want rookie RHP Maickel Rietel is daarvoor aangewezen. Rietel gooide in drie voorgaande wedstrijden in relief. In de voorgaande series was Tony Kreisel de starter in Game 3.

HCAW's tegenstander Mampaey The Hawks wees ook dezelfde twee starters aan voor Game 1 en Game 2, maar heeft nog beslissing genomen voor Game 3. In de eerste reeks startte RHP Ronald de Bont Game 3 en hij zou aanvankelijk ook de derde wedstrijd beginnen in de tweede series vorige week. Maar hij werd in relief gebruikt in Game 2 en dus werd RHP Quinn Tramm als zijn vervanger aangewezen. Echter, de wedstrijd verregende en werd dinsdag ingehaald met Tramm als starter. De starter voor aanstaande zondag zal dus mogelijk wederom De Bont of Tramm zijn, tenzij zij in relief nodig zijn in één van de voorgaande wedstrijden.

Programma & Startende Werpers komende series

(30 april)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.