Grand Slam * Stats & News
Updated: 2 juni 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar
Pirates wint; nog geen beslissing Play-Offs
English
HOOFDDORP / ROTTERDAM / VLEUTEN / DEN HAAG - Er was nog geen beslissing vandaag (zaterdag 31 mei) welk(e) team(s) gaa(t)n deelnemen aan de Play-Offs aan het einde van het seizoen. L&D Amsterdam Pirates won met 5-3 bij Vaessen Pioniers en daarmee is er nog niemand zeker van een plek bij de laatste-vier. DOOR Neptunus won nipt van Mr. Cocker HCAW met 4-3, maar moet ook nog wachten op de dingen die komen gaan vanwege de Amsterdamse overwinning.

Een combinatie was overwinningen voor Pioniers en Neptunus zou er voor hebben gezorgd dat deze twee teams zich hadden gekwalificeerd voor de Play-Offs.

Een beslissing kan nu komen op zondag. Op die dag is Neptunus niet afhankelijk van een Pioniers-overwinning. Wanneer Neptunus zondag wint staat de ploeg in de Play-Offs ongeacht het resultaat van hun inhaalduel aanstaande dinsdagavond. Met een overwinning bereikt Neptunus de Play-Offs op basis van het onderling resultaat tegen Amsterdam (2-1).

Wanneer Pirates zondag opnieuw wint (en Neptunus wint ook) dan valt de beslissing over de tweede ploeg in de Play-Offs komende dinsdag met de uitslag van de inhaalwedstrijd van Pioniers. Wanneer Pioniers zondag wint zal het de Play-Offs bereiken.

Wanneer Pioniers en Neptunus zondag beide verliezen valt de beslissing dinsdag tijdens de twee inhaalwedstrijden.

Amsterdam kreeg een sterk optreden van Jos de Jong, die slechts drie hits toestond in acht innings. Amsterdam brak een 2-2 stand met drie runs in de achtste inning via een honkslag van Björn Hato en tweemaal geraakt werper met volle honken. Met de winst diende Amsterdam Pioniers de eerste thuisnederlaag toe.

Neptunus keek in de eerste inning tegen een 3-0 achterstand aan, dankzij RBI-singles van Kevin Weijgertse en Jelle Blaauw (2-run). Maar de thuisploeg antwoordde met vier runs in de tweede helft van de eerste slagbeurt. Een honkslag van Dwayne Kemp en 2-run double van Gianison Boekhoudt zorgden voor een gelijke stand, waarna een fout Neptunus op 4-3 zette. En dat waren alle punten die vandaag werden gescoord in Rotterdam.

UVV kwam tot een 1-0 shutout tegen Corendon Kinheim. Het enige punt werd gescoord in de derde inning op een tweehonkslag van Brennan Nijhof. Jurjen van Zijl gooide het hele duel en had een prima optreden, hij stond maar vier hits toe en gooide negenmaal drie slag.

ADO Lakers stond met 3-2 achter vs. Mampaey The Hawks toen het tot een rally van zeven punten kwam in de zevende inning. The Hawks voegde nog vijf runs toe in de resterende twee slagbeurten, maar verloor met 10-8.

(31 mei)
Vaessen Pioniers vs. L&D Amsterdam Pirates

In Hoofddorp brak L&D Amsterdam Pirates een 2-2 stand met drie runs in de achtste inning vs. Vaessen Pioniers via een honkslag van Björn Hato en tweemaal geraakt werper met volle honken. Amsterdam won met 5-3 en kreeg een sterk optreden van Jos de Jong, die slechts drie honkslagen toestond in acht innings. Met de winst diende Amsterdam Pioniers de eerste thuisnederlaag toe. Pioniers had de eerste negen wedstrijden van het seizoen gewonnen na de opening van hun nieuwe stadion in april.


...Jos de Jong...
...winnende werper...
...3 hits tegen in 8 innings...
(© Foto: Henk Seppen)
Pirates had al tweemaal voorgestaan, voordat voor de derde keer een definitieve voorsprong werd genomen in de achtste slagbeurt.

Amsterdam opende de score in de eerste inning op starter Elton Koeiman. Met twee uit gooide de ervaren rechtshander vier wijd op Bas de Jong en kreeg toen honkslagen tegen van Kenny Berkenbosch en Percy Isenia, die de bezoekers op 1-0 zetten. Maar de ploeg liet ook twee lopers achter.

Pioniers kwam onmiddellijk langszij op Jos de Jong. Met één uit kreeg Dirk van 't Klooster vier wijd en scoorde helemaal vanaf het eerste honk toen Danny Rombley volgde met een tweehonkslag.

In de derde inning kreeg Pirates twee lopers op het honk met twee uit toen De Jong een tweehonkslag sloeg en Berkenbosch een honkslag, maar beiden bleven achter. Amsterdam kreeg opnieuw twee honklopers in de volgende slagbeurt, wederom met twee uit. Bas Nooij en Björn Hato sloegen toen beiden een honkslag, maar strandden eveneens.

In de vijfde inning hernam Amsterdam de leiding. Met één uit sloeg De Jong een honkslag en Berkenbosch een tweehonkslag, waarna een grounder van Isenia er 2-1 van maakte.

Nadat Pirates een dubbelspel had gedraaid in de vierde inning schakelde Jos de Jong acht slagmensen op rij uit. Maar toen kreeg hij het gelijkmakende punt tegen in de zevende slagbeurt. Danny Rombley begon met vier wijd en stal het tweede honk met twee uit. Hij scoorde toen Mark Duursma een tweehonkslag sloeg om er 2-2 van te maken.

Amsterdam besliste het duel daarna met een 3-run rally in de achtste inning. Pirates kreeg de honken vol toen Kenny Berkenbosch, Percy Isenia en Remco Draijer begonnen met honkslagen op Sedley Karel, die de pitching had overgenomen in de zevende inning. Karel raakte daarna Rashid Gerard met een worp, waardoor Berkenbosch scoorde en de stand op 3-2 kwam. Dat maakte ook een einde aan de puntloze streak van Sedley Karel. De rechtshander had 17 puntloze innings gegooid zonder een punt toe te staan in elf optredens (inclusief vandaag). Met de honken vol nam Swen Huijer de pitching over van Karel. Bas Nooij sloeg de bal terug naar Huijer, die Koen Nooij (de pinch-runner voor Isenia) op de plaat uitschakelde, maar daarna volgde een RBI-single van Björn Hato. Na een vangbal raakte Huijer Michael Duursma met een worp, zodat opnieuw werd gescoord en de stand op 5-2 kwam. Dat leidde tot een nieuwe werperswissel en Scott Ronnenbergh nam het over. De inning kwam ten einde toen Hato werd uitgegeven wegens hinderen toen hij probeerde op te schuiven op een grounder van Bas de Jong.

Na de stand in evenwicht te hebben gebracht in de zevende inning werd Pioniers op rij uitgeschakeld door De Jong in de achtste. In de negende inning nam Kyle Ward het van De Jong over. Met één uit kreeg de linkshander een honkslag tegen van Danny Rombley en zag daarna hoe er een fout werd gemaakt op een 'force play-grounder' van Vince Rooi. Ward gooide hierna drie slag op Mark-Jan Moorman, maar Mark Duursma volgde met een RBI-single die de achterstand verkleinde naar 5-3. Met lopers op het eerste en tweede honk werd closer Jurrian Koks ingebracht en hij sloot de wedstrijd af met een grounder van Kevin Dirksen, waardoor hij zijn derde save van het seizoen verdiende.

Vaessen Pioniers - L&D Amsterdam Pirates 3-5
RHE
L&D Amsterdam Pirates100010030-5151
Vaessen Pioniers100000101-350
pitchers Piratesinn.SOBBHRER
Jos de Jong, W (4-2)822322
Kyle Ward, H (1)0.22-21-
Jurrian Koks, SV (3)0.1-----
pitchers Pioniersinn.SOBBHRER
Elton Koeiman5.211922
Dennis Buring0.2--1--
Sedley Karel, L (1-1)0.2 (*)--333
Swen Huijer0.2--1--
Scott Ronnenbergh1.11-1--
(*) - Karel gooide op 4 slagmensen in de achtste inning
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-Johan Brandsma, 1B-René Ras, 3B-Edwin Louisa.
Official Scorer-Huub Nelissen.
Play-by-Play Scorers-Jeroen Landsman, Harumi Ueda.
Speeltijd-3:04 uur.
DOOR Neptunus vs. Mr. Cocker HCAW

In Rotterdam keek DOOR Neptunus in de eerste inning tegen een 3-0 achterstand aan, maar de thuisploeg antwoordde met vier punten in de tweede helft van de eerste slagbeurt. En dat waren alle punten die vandaag werden gescoord in Rotterdam, resulterend in een 4-3 zege voor Neptunus.


...Gianison Boekhoudt...
...1 Punt, 3 Hits, Double, 2 RBI's...
(© Foto: Henk Seppen)
In de eerste helft van de eerste inning sloeg HCAW met drie punten toe op Orlando Yntema. De rechtshander begon met vier wijd voor lead-off hitter Jasper Keijzer en kreeg toen honkslagen tegen van Linoy Croes en Roy Seltenrijch (stootslag), zodat de honken vol kwamen te staan. Een vangbal op fout gebied volgde, maar daarna zorgde Kevin Weijgertse met een honkslag voor het eerste punt. Nadat een binnenhoog voor de tweede nul had gezorgd sloeg rookie Jelle Blaauw een 2-run single om er 3-0 van te maken. HCAW liet twee lopers achter toen een vangbal de inning afsloot.

Maar de Bussumers verzuimden de vroege voorsprong vast te houden, want Neptunus antwoordde met vier punten in de eigen eerste slagbeurt op Ivan Granados. De linkshander begon met vier wijd voor Stijn van der Meer en Benjamin Dille. Een vangbal stelde Van der Meer in de gelegenheid het derde honk te bereiken en daarna scoorde hij na een honkslag van Dwayne Kemp. Gianison Boekhoudt volgde met een 2-run double die de stand in balans bracht. Boekhoudt bereikte het derde honk na een grounder van Gyenuar Lopez en daarna gooide Granados vier wijd op Adrian Anthony. Een fout op een 'force play-grounder' van Urving Kemp, die de derde nul had kunnen opleveren, bezorgde Neptunus daarna een 4-3 voorsprong.

En daar bleef het bij vandaag.

In het restant van de wedstrijd gebeurde niet echt veel. HCAW sloeg nog maar drie honkslagen en liet vijf lopers achter. Neptunus liet vijf honkslagen noteren en strandde vier lopers.

HCAW kwam het dichtste bij het scoren van een punt, want het kreeg een paar keer een loper op het tweede honk. In de vierde sloeg Jim Froberg een tweehonkslag met twee uit. In de zesde kreeg Jelle Blaauw vier wijd met twee uit en stal het tweede honk. In de zevende begon Froberg met vier wijd, maar ging gedwongen uit op een klap van Jasper Keijzer, die het tweede honk stal en opschoof na een doorgeschoten bal, maar op het derde honk achterbleef. In de achtste sloeg Jorin van Amstel een honkslag met twee uit en stal het tweede honk, maar zijn pinch-runner Peter van Doesburg bleef daarna achter.

Neptunus bereikte nog slechts eenmaal het tweede honk in het restant van de wedstrijd. In de derde sloeg Gianison Boekhoudt een honkslag met één uit, maar strandde op het eerste honk. In de vierde sloeg Stijn van der Meer met twee uit, maar ging uit bij een steelpoging. In de zesde nam Robin Schel de pitching over van Granados en kreeg een lead-off single tegen van Boekhoudt. Die ging gedwongen uit op een grounder van Gyenuar Lopez, die op zijn beurt even later uitging bij een steelpoging. In de zevende sloeg Daniel Fernandes een honkslag met één uit en schoof op na een opofferingsstootslag van Van der Meer om de enige Neptunus-loper te worden die het tweede honk bereikte. In de achtste, op nieuwe werper Roel Bellinga, opende Dwayne Kemp met een honkslag, maar ging ook uit bij een steelpoging.

Met een 4-3 voorsprong gooide closer Berry van Driel de negende inning voor Neptunus. De rechtshander zorgde voor drie nullen en verdiende zijn derde save van het seizoen.

DOOR Neptunus - Mr. Cocker HCAW 4-3
RHE
Mr. Cocker HCAW300000000-371
DOOR Neptunus40000000X-471
pitchers HCAWinn.SOBBHRER
Ivan Granados, L (2-4)523443
Robin Schel2-12--
Roel Bellinga1111--
pitchers Neptunusinn.SOBBHRER
Orlando Yntema, W (3-1)744633
Kevin Kelly, H (2)1--1--
Berry van Driel, SV (3)1-----
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-Mario Blaauw, 1B-Fred Groenewegen.
Official Scorer-Rienette Hamers.
Play-by-Play Scorer-Ger van Dongen.
Speeltijd-2:37 uur.
UVV vs. Corendon Kinheim

In Vleuten won UVV met 1-0 vs. Corendon Kinheim. Het was een wedstrijd met een aantal aparte situaties, zoals een dubbele binnenhoog in één inning, een loper die uit zijn baan liep en een hinderen-slagman. Maar ook werden twee Kinheim-spelers weggestuurd na commentaar op slag-en-wijd. Het enige punt werd gescoord in de derde inning via een tweehonkslag van Brennan Nijhof.


...Jurjen van Zijl...
...1e complete wedstrijd in 4 jaar...
(© Foto: Henk Seppen)
Jurjen van Zijl gooide het hele duel en had een prima optreden, waarin hij slechts vier hits toestond en negenmaal drie slag gooide. Twee van Kinheim's vier honkslagen werden geslagen door René Cremer.

In de eerste inning liet Kinheim een loper achter op het derde honk. René Cremer opende met een honkslag, schoof op na een opofferingsstootslag van Niels van Weert en bereikte het derde honk na een grounder van Quintin De Cuba, maar bleef daar achter.

Kinheim ging daarna op rij uit in de tweede en derde inning. Met een 1-0 achterstand kreeg Kinheim de honken vol in de vierde. Jurjen van Zijl begon de slagbeurt met vier wijd voor Quintin De Cuba en Bryan Engelhardt. Hierna kreeg Jeffrey Arends een gecallde strikeout en werd kort erna weggestuurd wegens aanmerkingen. Van Zijl gooide op drie slag op Dashenko Ricardo en zorgde met vier wijd voor Mervin Gario voor volle honken, maar een grounder sloot de inning af.

Het was vandaag niet de dag voor Kinheim. In de zesde begon Engelhardt met een honkslag, maar daarna draaide UVV een dubbelspel. En in de zevende werd Jefferson Muzo uitgegeven voor 'hinderen-slagman' nadat Sven van de Sanden het honk had bereikt na een fout. De inning kwam ten einde toen de laatste werd uitgeschakeld via een pick-off.

In de achtste opende Cremer met zijn tweede honkslag. Hij ging vervolgens uit bij een steelpoging in een dubbelspel, terwijl Niels van Weert een gecallde strikeout kreeg. En dat had de tweede verwijdering tot gevolg, want ook Van Weert had commentaar over de slagzone.

UVV sloeg vandaag maar vijf honkslagen. In de eerste inning sloeg Gilmer Lampe een honkslag met twee uit op Nick Veltkamp, maar ging uit bij een steelpoging. UVV liet daarna een loper achter in de tweede inning toen Kinheim een dubbelspel draaide.

In de derde scoorde UVV het enige punt in de wedstrijd. Met één uit kreeg Nick Peels vier wijd en sloeg Norbert Jongerius een honkslag. Brennan Nijhof volgde met een tweehonkslag en die bezorgde UVV een 1-0 voorsprong. Hierna probeerde Jongerius te scoren op een grounder naar kort van Gilmer Lampe, maar hij werd bij de plaat uitgegeven, omdat hij buiten zijn baan liep. Even later kwam de inning ten einde toen Lampe opnieuw uitging bij een steelpoging.

In de vierde kreeg UVV de honken vol met twee uit. Lead-off hitter Dennis De Quint werd geraakt door een worp, waarna Mike Bazuin een honkslag sloeg. Hierna sloegen Jordan Illis en Joris van Ballegooy beiden een pop-fly en werden allebei uitgegeven vanwege 'binnenhoog'. Maar UVV kreeg daarna alle honken in bezit toen Thomas Smits vier wijd, maar de slagbeurt eindigde toen Nick Peels de derde pop-fly in de inning sloeg.

In de zevende kreeg UVV de honken vol met nul uit. Jean-Paul Gulinck nam de pitching over van Nick Veltkamp en gooide vier wijd op Nick Peels en Norbert Jongerius. Hierna nam Pim Walsma het over en zag de lopers opschuiven in een gestolen honk/velderskeus-situatie. Walsma kreeg even later de honken vol toen hij Brennan Nijhof raakte met een worp. Maar de rechtshander volgde daarna met een strikeout en werd gesteund met een dubbelspel om de inning af te sluiten.

In de 1e9 zorgde Jurjen van Zijl met drie nullen op rij voor het einde van de wedstrijd. Voor Van Zijl was dit zijn eerste '9-inning complete game' sinds 12 juni 2010. Op die dag gooide hij het hele duel in een 4-1 overwinning vs. L&D Amsterdam Pirates als werper voor Konica Minolta Pioniers. In die wedstrijd waren Mervin Gario en Jefferson Muzo Van Zijl's teamgenoot bij Pioniers, maar vandaag kwamen ze uit voor tegenstander Kinheim.

van Zijl's gooide zijn laatste '9-inning, complete game shutout' op 11 mei 2010. En toen was Kinheim eveneens de tegenstander en verloor destijds met 2-0. Net als vandaag startte Nick Veltkamp die dag voor Kinheim. Sloeg Kinheim vandaag vier honkslagen, in het duel van 2010 hield Van Zijl de Haarlemmers op slechts twee. René Cremer, Bryan Engelhardt en Björn Henrichs waren de enige spelers die zowel vandaag als in 2010 voor Kinheim uitkwamen.

UVV - Corendon Kinheim 1-0
RHE
Corendon Kinheim000000000-042
UVV00100000X-152
pitchers Kinheiminn.SOBBHRER
Nick Veltkamp, L (5-2)6-4511
Jean-Paul Gulinck- (*)-2---
Pim Walsma221---
(*) - Gulinck gooide op 2 slagmensen in de zevende inning
pitcher UVVinn.SOBBHRER
Jurjen van Zijl, W (1-2)9954--
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-Henny Jansen, 1B-Rob Has, 3B-Olav Steijger.
Official Scorer-Linda Steijger.
Play-by-Play Scorer-Olga Lablans.
Speeltijd-2:57 uur.
Game Notes:
1e4 - Jeffrey Arends (Kinheim) uit het veld gestuurd door HP Umpire Henny Jansen na een gecallde strikeout.
1e8 - Niels van Weert (Kinheim) uit het veld gestuurd door HP Umpire Henny Jansen na een gecallde strikeout.
ADO Lakers vs. Mampaey The Hawks

In Den Haag stond ADO Lakers met 3-2 achter vs. Mampaey The Hawks toen het tot een rally van zeven punten kwam in de zevende inning. The Hawks voegde nog vijf runs toe in de resterende twee slagbeurten, maar verloor met 10-8. The Hawks 'outhit' ADO Lakers met 9-5, waaronder drie hits van Rodney Michel.


...Joshua Zara...
...2 Hits, Double, Punt, RBI, 4-wijd...
(© Foto: Henk Seppen)
Slechts drie punten van ADO Lakers waren verdiend, want de verdediging van The Hawks maakte liefst acht fouten. Het was de tweede keer dat The Hawks acht fouten maakte in een wedstrijd op Hoofdklasse-niveau. De eerste keer was op 22 juni vorig jaar vs. Corendon Kinheim. The Hawks verloor dat duel met 11-10 na met 9-6 te hebben voorgestaan na drie innings.

ADO Lakers nam aanvankelijk een 2-0 voorsprong door een punt te scoren in de derde en vierde inning op starter Kevin van Veen.

In de derde inning opende Joshua Zara met een tweehonkslag, maar werd toen uitgeschakeld toen volgende slagman Jesper van Aken de bal naar Van Veen sloeg. Brian Raap werd daarna geraakt door een worp en de honken kwamen vol te staan toen een foute aangooi richting derde honk werd gemaakt op een stootslag van Jason Jakobus. Een nieuwe fout volgde op een stootslag van volgende slagman Stephen Henson en dat bezorgde ADO Lakers een 1-0 voorsprong. Met de honken nog steeds vol eindigde de inning toen een line drive van Christian Diaz een dubbelspel opleverde.

ADO Lakers maakte er 2-0 van in de vierde inning toen Kelvi Martinez vier wijd kreeg met één uit, opschoof na een mislukte pick-off en een grounder, waarna hij scoorde op een honkslag Joshua Zara.

ADO Lakers starter Ibrahin Redan werd gesteund met een dubbelspel in de eerste inning na een 'lead-off walk'. Hij zag zijn verdediging vervolgens opnieuw een dubbelspel maken in de tweede slagbeurt. In de vijfde kreeg Redan honkslagen tegen van Jules Peters (met één uit) en Rodney Michel (met twee uit), maar zij bleven daarna achter.

The Hawks scoorde vervolgens drie punten in de zesde om de leiding over te nemen. Bob de Bruijn opende met een driehonkslag, waarna Berend Ruben werd geraakt door een worp. De twee lopers kregen het volgende honk na schijn van Redan en dat leidde tot de verwijdering van ADO Lakers Hoofd Coach Gino Henson. Redan volgde met vier wijd voor Steven Wharwood, maar gooide daarna tweemaal drie slag. Hierna kwamen de honken vol te staan toen Jules Peters het honk bereikte na een fout en de gelijkmaker werd even later gescoord toen Gino Hersilia werd geraakt door een worp. The Hawks nam een 3-2 voorsprong toen volgende slagman Rodney Michel vier wijd kreeg en dat had een werperswissel tot gevolg. Jurandy Girigori nam het over en The Hawks liet de honken vol achter toen hij de slagbeurt afsloot met een strikeout.

Met een 3-2 achterstand sloeg ADO Lakers toe met een 7-run rally in de zevende inning op slechts één honkslag. Edilberto Oropesa, die in de voorgaande inning op de heuvel was gekomen voor The Hawks, gooide vier wijd op Brian Raap en Jason Jakobus. Nadat de twee waren opgeschoven na een doorgeschoten bal volgde een grounder. Om een gedwongen loop te creëren kreeg powerhitter Christian Diaz opzettelijk vier wijd. Dat leek succesvol te zijn, want volgende slagman Glenn Romney sloeg inderdaad een 'force play-grounder'. Echter, er werd op de plaat een fout gemaakt, resulterend in het gelijkmakende punt. Kelvi Martinez volgde met een 2-run double, hierna werd een punt gescoord via schijn en een vrije loop voor Irving Redan zorgde voor een werperswissel. Evan Simons nam het over en kreeg de honken vol via vier wijd voor Joshua Zara. Een nieuwe fout op de volgende 'force play-grounder' van Wimsley van Heyningen leverde ADO Lakers nog twee runs op en een opofferingsslag van Brian Raap maakte er 9-3 van in het voordeel van de thuisploeg.

Maar de wedstrijd was nog lang niet over, want The Hawks antwoordde met hun inmiddels traditionele 4-run rally in de achtste inning. Pinch-hitter Frans van den Heuvel en Jules Peters kregen beiden vier wijd, waarna ze scoorde op een one-out double van Rodney Michel. Dit bracht Glenn Romney naar de heuvel als nieuwe werper en hij zag het volgende punt gescoord worden na een gemiste vangbal in het outfield plus een honkslag van Berend Ruben. Nadat Steven Wharwood opzettelijk vier wijd had gekregen liet The Hawks twee lopers achter toen een line drive van Gregory Trinidad werd gevangen.

Nu met een 9-7 voorsprong voegde ADO Lakers nog een punt toe in de 2e8 na een fout. Een RBI-double van Rodney Michel leverde The Hawks nog een extra punt op in de negende, maar de ploeg kwam uiteindelijk net te kort.

ADO Lakers - Mampaey The Hawks 10-8
RHE
Mampaey The Hawks000003041-898
ADO Lakers00110071X-1053
pitchers The Hawksinn.SOBBHRER
Kevin van Veen5.23122-
Edilberto Oropesa, BS (1), L (0-2)0.2-4163
Evan Simons1.2-222-
pitchers ADO Lakersinn.SOBBHRER
Ibrahin Redan5.283531
Jurandy Girigori, W (2-1)1.233132
Glenn Romney0.2-111-
Dennis Burgersdijk, SV (1)11-211
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-Roy van de Wateringen, 1B-Efrem Silvania, 3B-Jan-Willem van der Paauw.
Official Scorer-Francis Speters.
Play-by-Play Scorer-Jeanette van Drunen.
Speeltijd-3:31 uur.
Game Notes:
1e6 - Hoofd Coach Gino Henson (ADO Lakers) uit het veld gestuurd door 1B Umpire Efrem Silvania
na commentaar op schijn.
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.