Grand Slam * Stats & News
Updated: 1 juni 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Wedstrijd Pioniers vs. Kinheim wordt gespeeld in Haarlem
English
HAARLEM - De belangrijke ontmoeting tussen Vaessen Pioniers en Corendon Kinheim wordt dinsdagavond (2 juni) gespeeld in het Pim Mulier Stadion in Haarlem.

De wedstrijd werd zondag in Hoofddorp afgelast vanwege regen de gesteldheid van het speelveld.

De wedstrijd werd opnieuw vastgesteld voor dinsdagavond, maar het aanvankelijk niet duidelijk waar er gespeeld zou worden. Op maandag werd begonnen met onderhoudswerkzaamheden aan het infield van het thuisveld van Pioniers in Hoofddorp.

Andere velden die als mogelijke optie werd genoemd om er te spelen waren die van L&D Amsterdam Pirates in Amsterdam en van RCH-Pinguïns in Heemstede, maar op beide locaties staat al een inhaalwedstrijd gepland voor dinsdagavond. En dus werd uiteindelijk besloten om de wedstrijd te spelen in het Pim Mulier Stadion, het thuisveld van Kinheim.

Op maandag werd bekend gemaakt dat rechtshander Tom Stuifbergen zal starten voor Kinheim, terwijl Pioniers mogelijk zal beginnen met rechtshander Elton Koeiman, die ook op de lijst stond om zondag te beginnen.

De wedstrijd is cruciaal voor de beslissing welke ploeg zich als tweede zal plaatsen voor de Play-Offs. In geval van een Kinheim-zege zal die ploeg moeten wachten op het resultaat van het inhaalduel op 9 juni tussen L&D Amsterdam Pirates en Curaçao Neptunus. Wanneer Pirates dat duel wint al het zich plaatsen, wanneer Neptunus dat duel wint dat plaatst Kinheim zich. Echter, wanneer Kinheim de wedstrijd van dinsdag verliest betekent dat kwalificatie voor de Play-Offs voor Pirates.

(1 juni)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.