Grand Slam * Stats & News
Updated: 3 mei 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Amsterdam Pirates wint tweede duel vs. Kinheim
English
AMSTERDAM - Op zaterdag (2 mei) won L&D Amsterdam Pirates ook de tweede wedstrijd vs. Corendon Kinheim. Na 2-0 winst op donderdagavond won Pirates vandaag met 3-1.

Amsterdam scoorde de drie punten allemaal in de tweede inning via honkslagen van Rashid Gerard en Jesse Aussems, plus een fout.

Kinheim sloeg zes honkslagen op twee werpers, waaronder drie van Kalian Sams, die vorige week aan de ploeg werd toegevoegd.

Winnende werper Kevin Heijstek gooide acht innings en werd de tweede 3-game winnaar van het seizoen.

(2 mei)
Kinheim-starter Nick Veltkamp kreeg drie nullen op rij in de eerste inning, maar moest toen drie punten toestaan in de tweede slagbeurt. Kenny Berkenbosch opende met een honkslag en schoof op na een one-out single van Bas Nooij. Hierna sloeg ook Rashid Gerard een honkslag en bracht Berkenbosch binnen en toen daar een fout in het outfield op volgde kon ook Nooij scoren. Een honkslag van Jesse Aussems maakte er vervolgens 5-0 van.

Amsterdam liet lopers op het tweede en derde honk achter in de derde inning. Vanaf de derde inning sloeg de ploeg nog maar twee honkslagen.

Kinheim liet een loper op het eerste honk achter in de tweede inning, waarna eenmaal werd gescoord in de derde op Kevin Heijstek. Jasper Keijzer begon met een honkslag en schoof op na een grounder van Jochem Koedijk. Hierna kreeg Kevin Moesquit vier wijd, waarna Mervin Gario Keijzer binnensloeg met een tweehonkslag. Maar Kinheim liet lopers op het tweede en derde honk achter toen twee grounders volgden.

In hun resterende innings was ook Kinheim niet meer zo productief, want de ploeg sloeg nog maar drie honkslagen vanaf de vierde inning.

In de vierde opende Kalian Sams met een honkslag, maar werd uitgeschakeld in een dubbelspel. Amsterdam draaide nog een dubbelspel in de vijfde en zesde inning. Kinheim liet een loper achter op het derde honk in de achtste. In de negende nam Daan Hendrix het werpen over van Heijstek. Hij kreeg een lead-off single tegen van Sams, maar toen draaide de Amsterdamse verdediging hun vierde dubbelspel in de wedstrijd.L&D Amsterdam Pirates - Corendon Kinheim 3-1
RHE
Corendon Kinheim001000000-163
L&D Amsterdam Pirates03000000X-360
pitchers Kinheiminn.SOBBHRER
Nick Veltkamp, L (0-2)633432
David Bergman2--2--
pitchers Piratesinn.SOBBHRER
Kevin Heijstek, W (3-0)824511
Daan Hendrix, SV (1)1--1--
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Rosters
Umpires: HP-Efrem Silvania, 1B-Martijn Bosschaart, 3B-Rutger Druijve.
Official Scorer-Francis Speters.
Play-by-Play Scorer-Harumi Ueda.
Technincal Commissioner-Hans van Deursen.
Public Address Announcer-Richard de Wolff.
Speeltijd-2:14 uur.

Game Notes:.
Weersomstandigheden bij aanvang: Zonnig, 13° C, zuidoostelijke wind 11 kmu, luchtvochtigheid 41%.
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.