Grand Slam * Stats & News
Updated: 4 maart 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Internationaal Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto: Henk Seppen)

Andruw Jones speelt niet met Team Europe in Japan

...Andruw Jones...
(© Foto: Henk Seppen)
English
TOKYO (Japan) - Andruw Jones zal geen deel uitmaken van Team Europe tijdens de komende 2-game series tegen Samurai Japan op 10 en 11 maart in Tokyo. Dit werd vandaag (woensdag 4 maart), de dag dat de Europese ploeg in Japan zal arriveren, bekend gemaakt door de World Baseball Softball Confederation (WBSC).

De 37-jarige Andruw Jones speelde 17 seizoenen in de Major League, waarvan twaalf bij de Atlanta Braves en verdiende tien Gold Gloves. De afgelopen twee seizoenen speelde Jones voor Tohoku Rakuten Golden Eagles in Nippon Professional Baseball. In 2013 werd hij met de Golden Eagles kampioen van de Japanse profcompetitie.

De WBSC ontving een verklaring van Jones met de volgende inhoud:
,,Het is met enorm veel spijt dat ik tot de moeilijke beslissing ben gekomen dat niet in de gelegenheid zal zijn om Team Europe te vertegenwoordigen in het historische debuut versus de Japanse Nationale Honkbal Ploeg voor gepassioneerde en bekende Japanse fans. Hoewel ik aanvankelijk had gepland om deel uit te maken van de Europese selectie zal ik door mogelijke nieuwe verplichtingen de komende maanden van huis zijn, dus thuis zoveel mogelijk tijd doorbrengen als mogelijk is met mijn familie en schoolgaande kinderen is op dit moment mijn nummer één prioriteit. Desondanks blijft het een grote eer dat ik ben geselecteerd door Coach Janssen om het Europese shirt te dragen en ik wens Team Europe en het Samurai Japan Global Baseball-evenement alleen maar succes. Ik zal de de wedstrijden volgen en hoop dat dit prima initiatief de globalisering van onze sport kan voortzetten.''

(4 maart)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar marco@stoovelaar.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.