Grand Slam * Stats & News
Updated: 6 maart 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

The Hawks speelt dit weekeinde twee oefenduels
English
DORDRECHT - Mampaey The Hawks is de Hoofdklasseploeg dit dit jaar als eerste in actie komt. Op donderdag meldde deze site dat HCAW aanstaande zondag de eerste oefenwedstrijd van het seizoen zou spelen, maar The Hawks speelt eveneens in het komende weekeinde.

De spelers van L&D Amsterdam Pirates komen ook in actie, maar niet in een wedstrijd. De ploeg houdt een trainingsweekeinde op het thuiscomplex in Amsterdam op zaterdag en zondag. De overige Hoofdklasse-ploegen hebben dit weekeinde nog geen buitenactiviteiten op de agenda staan.

The Hawks, dat vorige maand terugkeerde naar de Hoofdklasse, speelt twee oefenwedstrijden tegen Tridents, het Rookie League-team van Curaçao Neptunus.

De ploegen ontmoeten elkaar eerst op zaterdag en spelen de volgende wedstrijd op zondag. Beide wedstrijden worden gespeeld op het veld van Tridents in Rotterdam. Aanvankelijk zou het duel zondag in Dordrecht worden gespeeld, maar het thuisveld van The Hawks is nog niet speelklaar voor het komende seizoen. Zaterdag begint de wedstrijd om 14:00 uur, zondag een uurtje later.

(6 maart)

Compleet Programma Oefenseizoen
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.