Grand Slam * Stats & News
Updated: 7 maart 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Internationaal Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Spring Training-debuut voor Ozhaino Albies
English
PORT ST. LUCIE, Florida (USA) - De van Curaçao afkomstige korte stop Ozhaino Albies heeft zijn Spring Training-debuut gemaakt in het Major League-team van de Atlanta Braves. Vandaag (7 maart) werd Albies toegevoegd aan de Braves als extra minor league-speler voor de split-squad wedstrijd tegen de New York Mets. Op het Spring Training-complex van de Mets verloren de Braves met 3-1.

Albies, geboren in Willemstad (Curaçao), werd op 7 januari 18 jaar. Hij maakte vorig seizoen zijn profdebuut toen hij uitkwam voor twee Rookie League-teams van de Braves. Albies speelde in 19 wedstrijden voor de GCL Braves in de Gulf Coast League en 38 voor de Danville Braves in de Appalachian League. In deze 57 wedstrijden sloeg hij .364 (72-uit-198), scoorde 41 punten en sloeg er 19 binnen. Onder zijn 72 honkslagen waren zeven tweehonkslagen, drie driehonkslagen en één homerun. In alle wedstrijden die hij speelde was Albies de korte stop.

Vandaag was Albies als extra speler bij een wedstrijd van de Braves. Later op de dag maakte hij zijn debuut in het Major League-team toen hij in het duel tegen de Mets verdedigend werd ingezet in de tweede helft van de achtste inning. Albies was toen de vervanger voor José Peraza en werd de nieuwe korte stop. Hij kwam in de wedstrijd niet aan slag.

(7 maart)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar marco@stoovelaar.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.