Grand Slam * Stats & News
Updated: 8 maart 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Internationaal Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Negen werpers gooien samen No-Hitter voor Braves!
English
KISSIMMEE, Florida (USA) - De eerste No-Hitter staat in de boeken en werd geregistreerd op slechts de achtste speeldag van Spring Training. In Osceola County Stadium, het Spring Training-complex van de Houston Astros, hielden negen werpers van de Atlanta Braves de Astros vandaag (zondag 8 maart) hitloos in 10 innings, waarna de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Cody Martin startte voor de Braves en gooide de eerste twee innings. Hierna gooiden Jim Johnson, Josh Outman, Brandon Cunniff, Ian Thomas, Mauricio Cabrera, Lucas Sims, Justin Jackson en Jairo Heredia allemaal één inning, maar hielden de No-Hitter intact.

De werpers stonden weliswaar geen honkslag toe, maar gaven samen ook negen vrije lopen weg, terwijl negen slagmensen drie slag kregen.

Atlanta had een 1-0 voorsprong genomen in de eerste inning, maar Houston nam de leiding met 2-1 over in de tweede helft van de zevende inning. De honken kwamen vol te staan vier tweemaal vier wijd en een geraakt werper. Het gelijkmakende punt werd hierna gescoord op een velderskeus-grounder van Ronald Torreyes, waarna het leidende punt volgde op een grounder van Nolan Fontana.

In de achtste inning kwamen de Braves, die zeven honkslagen sloegen, langszij na een opofferingsslag van Todd Cunningham, maar de 2-2 stand werd ook de eindstand.

Startende werper Martin is een 'non-roster invitee' op het Braves-roster. De laatste drie werpers, Sims, Jackson en Heredia, waren overgekomen vanuit het minor league-trainingskamp als extra werpers voor de wedstrijd van vandaag.

(8 maart)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar marco@stoovelaar.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.