Grand Slam * Stats & News
Updated: 11 april 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

HCAW vs. Pioniers eindigt in 4-inning gelijkspel
English
BUSSUM - De wedstrijd tussen HCAW en Vaessen Pioniers van zaterdag (11 april) in Bussum werd halverwege de vierde inning gestaakt vanwege de gestaag neervallende regen, resulterend in een 2-2 gelijkspel.

De ploegen sluiten hun oefenseizoen zondag tegen elkaar in Hoofddorp.

De wedstrijd was niet de enige die last had van de regen. In Vleuten, werd de wedstrijd tussen UVV en DSS ook eerder gestopt. Net als de tweede wedstrijd van het Loek Loevendie Toernooi in Amsterdam tussen L&D Amsterdam Pirates en Curaçao Neptunus. Eerder op de dag speelde Neptunus een 9-inning duel vs. Corendon Kinheim.

(11 april)

Compleet Programma Oefenseizoen
Pioniers kreeg de honken vol in de eerste inning, maar verzuimde de score te openen op Maickel Rietel. Met één uit sloegen Danny Rombley en Dirk van 't Klooster beiden een honkslag, waarna Vince Rooi vier wijd kreeg. Maar de drie bleven achter toen een vangbal en strikeout volgden.

HCAW opende daarna de score in de tweede helft van de eerste inning op Ricardo Hernandez Sanchez. Met één uit bereikte Emersson Paula het honk na een fout en stal het tweede honk. Na opgeschoven te zijn op een grounder van Roy Seltenrijch, waarna bij scoorde toen Rossini Frolijk een honkslag sloeg.

Beide ploegen gingen op rij uit in de tweede inning, maar daarna scoorde Pioniers tweemaal in de derde slagbeurt. Daniel Fernandes begon met een honkslag en stal het tweede honk. Hij scoorde de gelijkmaker toen Rombley hierna een honkslag sloeg. Omdat een outfield-fout volgde eindigde Rombley op het derde honk. Even later scoorde hij toen ook Van 't Klooster een honkslag sloeg. Een gestolen honk-plus-fout bracht Van 't Klooster naar het derde honk, maar daar strandde hij.

HCAW kwam langszij in de 2e3. Met twee uit kree Paula vier wijd, waarna Seltenrijch een driehonkslag sloeg om de stand op 2-2 te brengen. Maar een strikeout sloot de slagbeurt vervolgens af.

In de 1e4 begon Kevin Dirksen voor Pioniers met vier wijd en stal het tweede honk. Maar hij strandde, omdat drie nullen volgden. De wedstrijd werd daarna onderbroken vanwege de regen en na een wachttijd van 20 minuten definitief gestaakt.HCAW - Vaessen Pioniers 2-2 (3½ inn.)
RHE
Vaessen Pioniers0020 -250
HCAW101X -232
pitcher Pioniersinn.SOBBHRER
Ricardo Hernandez Sanchez361322
pitcher HCAWinn.SOBBHRER
Maickel Rietel432521
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-Rutger Druijve, 1B-Mario Blaauw, 3B-Henri van Heijningen.
Scorer-Rob Schuurman (HCAW).
Speeltijd-1:12 uur.Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.