Grand Slam * Stats & News
Updated: 17 februari 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Neptunus voegt Christian Diaz toe aan roster
English
ROTTERDAM - Regerend landskampioen Curaçao Neptunus maakte vandaag (17 februari) bekend dat het outfielder Christian Diaz aan de selectie heeft toegevoegd. Diaz komt over van ADO Lakers, dat zich heeft teruggetrokken uit de Hoofdklasse. Door deze situatie komen alle spelers van de Haagse ploeg beschikbaar de overige clubs.

Afgelopen seizoen maakte Diaz zijn Hoofdklasse-debuut bij ADO Lakers, die hem ook een aantal keer inzette als werper. De linkshandige slagman Diaz voerde de ploeg aan met een .338 (50-uit-148) slaggemiddelde en werd gekozen voor de jaarlijkse All Star Game. Diaz leidde de ploeg ook in honkslagen (50), gescoorde punten (21), binnengeslagen punten (25), tweehonkslagen (10) en homeruns (6). Als werper was hij 0-0 in drie optredens als reliever.

Voor zijn komst naar ADO Lakers speelde Diaz in de Overgangsklasse voor Orioles in Bergschenhoek.

Aanvankelijk zou de 25-jarige Diaz ook dit seizoen weer voor ADO Lakers uitkomen. Bij de bekendmaking citeerde Neptunus Diaz als volgt: ,,Ik zou eigenlijk dit seizoen voor ADO Lakers blijven spelen, maar toen ik te horen kreeg dat de club failliet zou gaan, heb ik contact opgenomen met (Neptunus-pitcher) Diegomar Markwell en hij heeft met (Neptunus Hoofd Coach) Evert-Jan 't Hoen gesproken. Niet lang daarna had ik een afspraak met Evert-Jan en de coaching staff. Ik heb met meerdere verenigingen gesproken maar heb uiteindelijk toch voor Neptunus gekozen. Dit is gewoon een goede kans voor mij en ik kan hier nog een hoop leren.''

(17 februari)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.