Grand Slam * Stats & News
Updated: 20 maart 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

DSS speelt intersquad game; Pirates speelt zondag geen DH
English
HAARLEM / AMSTERDAM - DSS heeft vanavond (vrijdag 20 maart) een 'intersquad game' gespeeld tegen hun Rookie League-team op een koele avond in Haarlem. De 'batteries' van beide teams speelden voor de andere ploeg en dat betekend dus dat de werpers en catchers van DSS bij de Rookies speelden en omgekeerd. Bericht werd dat de wedstrijd zeer nuttig is geweest voor beide teams en dat de DSS-ploeg de meeste punten scoorden, maar een einduitslag is niet bijgehouden. De wedstrijd wordt niet verwerkt in de oefenstand.

DSS speelt de volgende wedstrijd aanstaande zondag. De ploeg reist dan naar Bussum om daar te spelen tegen HCAW in een wedstrijd die om 12 uur begint.

Aanvankelijk had DSS een tweede wedstrijd tegen het Rookie-team op het programma staan, maar die is komen te vervallen. HCAW zou eigenlijk dit weekeinde tweemaal spelen tegen het Duitse Mainz Athletics, maar die ploeg meldde zich onlangs af. En zo benaderde HCAW daarop DSS voor het spelen van een wedstrijd, die werd vastgesteld voor zondag. HCAW zal op zaterdag een trainingsdag hebben. De wedstrijd van DSS tegen het Rookie Team wordt niet verschoven. Het Rookie Team zal nu zondag eveneens een trainingsdag hebben.

In ander nieuws, vrijdag werd bekend gemaakt dat L&D Amsterdam Pirates en de Duitse landskampioen Solingen Alligators zondag toch geen double-header zullen spelen, zoals eerder deze week aangekondigd. In plaats daarvan wordt nu een enkele wedstrijd gespeeld, net als op zaterdag. Beide wedstrijden worden gespeeld in Amsterdam en beginnen om 14:00 uur.

(20 maart)

Compleet Programma Oefenseizoen
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.