Grand Slam * Stats & News
Updated: 21 maart 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto: Henk Seppen)

Pioniers en Kinheim spelen gelijk in 7 innings
English
HOOFDDORP - Vaessen Pioniers en Corendon Kinheim speelden vanmiddag (zaterdag 21 maart) een 7-inning wedstrijd, die eindigde in een 2-2 stand.


...Vince Rooi - RBI...
(© Foto: Henk Seppen)
Pioniers nam een vroege 2-0 voorsprong in de eerste inning en controlleerde vervolgens de wedstrijd. Echter, in de zevende inning wist Kinheim langszij te komen in wat de laatste slagbeurt van de wedstrijd zou zijn.

De twee ploegen ontmoeten elkaar zondag opnieuw, maar dan in het Haarlemse Pim Mulier Stadion.Pioniers nam een vroege 2-0 voorsprong in de eerste inning op startende werper Tom Stuifbergen. Daniel Fernandes bereikte het honk na een fout en scoorde even later na een honkslag van Dirk van 't Klooster. De laatste schoof vervolgens op via een honkslag van voormalig Kinheim-speler Quintin De Cuba en scoorde op een grounder van Vince Rooi om er 2-0 van te maken. Van 't Klooster en Rooi speelden in het verleden eveneens voor Kinheim.

Hierna was Pioniers niet in staat meer punten toe te voegen op Stuifbergen en zijn opvolgers Arshwin Asjes en Pim Walsma.

Intussen werd de Kinheim-aanval het zwijgen opgelegd door starter Reggie Bomberg, die vier goede innings gooide en daarin slechts twee hits toestond. Hij werd daarna afgelost door rookie Taylor Clemensia, die een puntloze vijfde inning gooide. Maar in de zesde zag hij twee slagmensen de honken bereiken en werd vervangen door Sedley Karel. Twee fouten leidden uiteindelijk tot de twee punten, waardoor de stand op 2-2 kwam.

(21 maart)

Compleet Programma Oefenseizoen
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.