Grand Slam * Stats & News
Updated: 22 maart 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto: Henk Seppen)

The Hawks wint tweemaal en blijft ongeslagen in oefenseizoen
English
DORDRECHT / HAARLEM - Mampaey The Hawks voegde in het weekeinde twee overwinningen toe om de ongeslagen koploper te blijven in het oefenseizoen van dit jaar. De ploeg uit Dordrecht won zaterdag op eigen veld met 12-0 van Eerste Klasser Blue Devils. Op zondag won The Hawks met 8-1 bij Onze Gezellen, dat uitkomt in de Overgangsklasse.


...Stephen Henson...
...homerun...
(© Foto: Henk Seppen)
Vorig seizoen eindigde The Hawks op de laatste plaats in de Hoofdklasse, waarna de best-of-five Promotie/Degradatie Play-Off tegen DSS werd verloren. Als gevolg daarvan promoveerde DSS en degradeerde The Hawks. Echter, toen ADO Lakers zich in februari uit de Hoofdklasse terugtrok werd The Hawks gevraagd de open plek in te nemen en dat betekende dat de ploeg terugkeerde naar de hoogste afdeling.

En nu, tijdens de voorbereidingen op het komende seizoen is The Hawks momenteel ongeslagen en won alle zes gespeelde wedstrijden.

Komend weekeinde speelt The Hawks tweemaal tegen Overgangsklasser Twins.The Hawks vs. Blue Devils

Op zaterdag, spelend op eigen veld, bleek tegenstander Blue Devils aanvankelijk een taaie tegenstander en verliep het duel stroef, want The Hawks leidde slechts met 4-0 na vijf innings. Na een aantal verdedigende wissels bij Blue Devils wist The Hawks verder toe te staan en verhoogde de stand naar 12-0.

Evan Simons startte voor The Hawks. Hij werd op de heuvel gevolgd door Bobby Carrington, Mitchell Berghmans en Kevin van Veen.The Hawks vs. Onze Gezellen

Op zondag, nu spelend in Haarlem, zette Hoofd Coach Eugene Henson opnieuw vier werpers in. Jeldwin Orman startte en werd opgevolgd door Maikel Berghmans, José Moreno en Quinn Tramm.

Het hoogtepunt in het duel van vandaag was een homerun van Stephen Henson.

Verdere details van deze wedstrijden zijn niet bekend.

(22 maart)

Compleet Programma Oefenseizoen
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.